Παναθηναϊκός-Λαύριο, με φόντο τον τελικό

Reading time3 λ

Με σασπένς και με πληθώρα ευκαιριών για ποντάρισμα το συναρπαστικό ματς του Παναθηναϊκού με το Λαύριο.

Η σεζόν του μπάσκετ έχει αρχίσει να μπαίνει σε τροχιά και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις  για τις διοργανώσεις που ανοίγουν τις πύλες τους. Το σαββατοκύριακο, βέβαια, το ενδιαφέρον εντοπίζεται στο Super Cup που διεξάγεται στην Πάτρα. Σήμερα έχουμε τους δύο ημιτελικούς της διοργάνωσης, με τον πρώτο, Παναθηναϊκός-Λαύριο, που αρχίζει στις 16:30 να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Το ζευγάρι των τελικών της περασμένης περιόδου μονομαχεί με φόντο το εισιτήριο για τον αυριανό τελικό, με τον νταμπλούχο Παναθηναϊκό να είναι ανανεωμένος και να έχει υψηλότερες φιλοδοξίες, έχοντας τον Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο του. Αλλαγμένο και το Λαύριο, αλλά είναι πάντα ισχυρό και ανταγωνιστικό. Εξίσου συναρπαστικό είναι και το ματς Προμηθέας-ΑΕΚ που διεξάγεται στις 21:00. Με καινούριους προπονητές, τους Λουίς Κασεμίρο και Στέφανο Δέδα και ριζικά αλλαγμένες οι δύο ομάδες, κοιτάζουν κι εφέτος ψηλά.

Σήμερα, βέβαια, αρχίζουν και δύο δυνατές ευρωπαϊκές λίγκες. Η ιταλική Serie A ξεκινά στις 21:00 με το παιχνίδι Νάπολι-Αρμάνι Μιλάνο. Η νεοφώτιστη Νάπολι θα επιχειρήσει να κοιτάξει στα μάτια την ισχυρότατη Αρμάνι Μιλάνο, η οποία στοχεύει στην επιστροφή στην κορυφή εντός των συνόρων, παρότι έχασε το Supercoppa από τη Βίρτους Μπολόνια. Τζάμπολ και στην τουρκική BSL, με το σπουδαίο ματς Τουρκ Τέλεκομ-Τόφας Μπούρσα στις 13:00. Δύο ομάδες που έχουν πάντα υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα. Φυσικά, δεν παραβλέπεται η αναμέτρηση Αναντολού Εφές-Μερκεζεφέντι, με την πανίσχυρη πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές να εκκινεί την υπεράσπιση των εντός έδρας κεκτημένων απέναντι στη νεοφώτιστη Μερκεζεφέντι. Στο πρόγραμμα υπάρχουν ακόμα οι αγώνες Γκαζιαντέπ-Αφιόν Μπελεντιγέ και Μπούρσασπορ-Γιάλοβασπορ.

Η ισπανική ACB μπαίνει στην τρίτη στροφή και δεδομένα ξεχωρίζει η σύγκρουση Μπαρτσελόνα-Μπρεογάν στις 19:00. Η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα έχει το απόλυτο, αφού κέρδισε εκτός έδρας την Γκραν Κανάρια και τώρα υποδέχεται τη νεοφώτιστη Μπρεογάν, η οποία εκπλήσσει στην εκκίνηση, που έχει 100% επιτυχία ως τώρα, καθώς θριάμβευσε στο Μπούργος. Σημαντικό και το Σαραγόσα-Σαν Πάμπλο Μπούργος, με την οικοδέσποινα να έχει επίσης δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, ενώ η κάτοχος του Basketball Champions League ακόμα ψάχνει την πρώτη της επιτυχία. Σασπένς θα έχουν και οι αναμετρήσεις Τενερίφη-Μπιλμπάο και Μάλαγα-Γκραν Κανάρια.

13:00   Τουρκ Τέλεκομ-Τόφας Μπούρσα             BSL Τουρκίας

15:30   Γκαζιαντέπ-Αφιόν Μπελεντιγέ                 BSL Τουρκίας

16:30   Παναθηναϊκός-Λαύριο                              Super Cup

18:00   Μπούρσασπορ-Γιάλοβασπορ                    BSL Τουρκίας

19:00   Μπαρτσελόνα-Μπρεογάν                          ACB Ισπανίας

19:00   Τενερίφη-Μπιλμπάο                                  ACB Ισπανίας

20:15   Αναντολού Εφές-Μερκεζεφέντι               BSL Τουρκίας

21:00   Προμηθέας-ΑΕΚ                                      Super Cup

21:00   Νάπολι-Αρμάνι Μιλάνο                            Serie A Ιταλίας

21:45   Μάλαγα-Γκραν Κανάρια                           ACB Ισπανίας

21:45   Σαραγόσα-Σαν Πάμπλο Μπούργος           ACB Ισπανίας