Prime Time: Βιλερμπάν-Μπάγερν, μάχη 8άδας

Reading time2 λ

Σούπερ επιλογές για ποντάρισμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο εξαιρετικό βραδινό κουπόνι

Άκρως ελκυστικό είναι το πρόγραμμα που μας περιμένει στο αποψινό κουπόνι του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Μοναδικές ευκαιρίες για ποντάρισμα σε ορισμένες από τις κορυφαίες διοργανώσεις του κόσμου. Στην πλατφόρμα της Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις καθώς προσφέρονται εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα τόσο πριν από την έναρξη των αγώνων, αλλά και στο live.

Αρχίζουμε με μπάσκετ και Euroleague. Βιλερμπάν-Μπάγερν Μονάχου σε εξ αναβολής αναμέτρηση από τη 18η αγωνιστική του θεσμού. Αμφότερες έχουν σκαμπανεβάσματα στην τρέχουσα διοργάνωση. Ωστόσο, μπαίνουν στο μεταξύ τους παιχνίδι με αισιοδοξία και σε καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση. Το ματς είναι πολύ σημαντικό καθώς προσπαθούν να μπουν στην πρώτη οκτάδα της κατάταξης του τουρνουά, προκειμένου να πάρουν ένα εισιτήριο για τη νοκ άουτ φάση. Η Βιλερμπάν προέρχεται από νίκη με 69-67 επί του Ερυθρού Αστέρα και θέλει να συνεχίσει σ’ αυτό το μονοπάτι. Η Μπάγερν, πάλι, ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπασκόνια με 84-77 εκτός έδρας και δείχνει έτοιμη για την πρόκληση που την περιμένει στη Γαλλία.

Εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα προσφέρονται και στο NBA. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Ντάλας Μάβερικς, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον από στοιχηματικής άποψης έχουν και το Μπρούκλιν Νετς-Λος Άντζελες Λέικερς με το Τορόντο Ράπτορς-Σάρλοτ Χόρνετς.

Στο κουπόνι του ποδοσφαίρου, στο ευρωπαϊκό στερέωμα σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι αγώνες για τη First Division A του Βελγίου. Στο Σαρλερουά-Κόρτραϊκ και στο Γάνδη-Οστάνδη παρέχονται μοναδικές επιλογές για ποντάρισμα. Η Σαρλερουά και η Γάνδη προσπαθούν να μπουν στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας και έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Έπειτα, το ενδιαφέρον στρέφεται στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και στα «δυνατά» παιχνίδια που διεξάγονται για την Primera A της Κολομβίας και της Liga de Expansion MX.

22:00 Βιλερμπάν-Μπάγερν Μονάχου Euroleague

22:00 Σαρλερουά-Κόρτραϊκ First Division A

22:00 Γάνδη-Οστάνδη First Division A

23:00 Ενβιγάδο-Ντεπορτίβο Πάστο Primera A Colombia

01:00 Τεπατιτλάν δε Μορέλος-Τλαξκάλα Liga de Expansion MX

01:05 Σάντα Φε-Ρίονεγρο Primera A Colombia

02:00 Ντιτρόιτ Πίστονς-Ντένβερ Νάγκετς NBA

02:00 Ουάσινγκτον Γουίζαρντς-Λος Άντζελες Κλίπερς NBA

02:00 Τορόντο Ράπτορς-Σάρλοτ Χόρνετς NBA

02:00 Φιλαδέλφεια 76ερς-Νιού Όρλεανς Πέλικανς NBA

02:30 Μπόστον Σέλτικς-Σακραμέντο Κινγκς NBA

02:30 Μπρούκλιν Νετς-Λος Άντζελες Λέικερς NBA

03:00 Χιούστον Ρόκετς-Σαν Αντόνιο Σπερς NBA

03:05 Βενάδος-Πούμας Ταμπάσκο Liga de Expansion MX

03:10 Μπουκαραμάνγκα-Μιγιονάριος Primera A Colombia

05:00 Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Ντάλας Μάβερικς NBA

05:00 Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς NBA

05:05 Μινέρος δε Σακατέκας-Κανκούν Liga de Expansion MX