Δυνατό τουρνουά στο Παρίσι

Reading time2 λ

Έναρξη στο τουρνουά Παρισιού με μεγάλες αναμετρήσεις και πλούσιες επιλογές για on line στοίχημα.

Το δεύτερο major τουρνουά του τένις είναι εδώ. Σήμερα, το πρώτο σερβίς στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά του Παρισιού με άνδρες και γυναίκες με συναρπαστικές μάχες και μεγάλη ποικιλία στο κουπόνι του στοιχήματος. Θα διαρκέσει ως τις 13 Ιουνίου οπότε και θα στεφθούν οι νέοι πρωταθλητές της διοργάνωσης, η οποία επιστρέφει μιας και πέρυσι δεν διεξήχθη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στους άνδρες τα βλέμματα είναι στραμμένα εκτός από το Big-3, αποτελούμενο από τους Νόβακ Τζόκοβιτς, Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ και στον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Ελληνας, νούμερο πέντε της παγκόσμιας κατάταξης της ATP, είναι ο καλύτερος τενίστας παγκοσμίως στη διάρκεια του 2021 και στις χωμάτινες πίστες του Παρισιού θα επιδιώξει να κατακτήσει τον πρώτο μεγάλο τίτλο της καριέρας του. Το προηγούμενο διάστημα πρόσθεσε στο παλμαρέ του δύο τρόπαια, αμφότερα στη Γαλλία (Monte-Carlo Masters 1000 και Lyon Open). Οπότε για να δούμε αν θα… τριτώσει το καλό. Κάνει αρχή στον πρώτο γύρο κόντρα στον Γάλλο, Ζερεμί Σαρντί. Όσον αφορά το… μονοπάτι του Τσιτσιπά, να σημειώσουμε πως δεν βρίσκεται στην ίδια μεριά του ταμπλό με τους Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Φέντερερ. Από τους τρεις μόνο ένας μπορεί να φτάσει στον τελικό κι ο Φέντερερ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά την πολύμηνη απουσία του. Ο Ναδάλ αναζητά τον 21ο Grand Slam τίτλο του, ο οποίος θα τον φέρει έναν πάνω από τον Ελβετό κι ο Τζόκοβιτς τον 19ο. Αυτό σημαίνει πως ο Έλληνας σταρ «βλέπει» αρχικά μια δεύτερη συμμετοχή σε ημιτελικό.

Στο γυναικείο ταμπλό του τουρνουά, συμμετέχει και η Μαρία Σάκκαρη. Αναμένεται να έχει εύκολο έργο στον πρώτο γύρο με αντίπαλο που προέρχεται από τα προκριματικά, αλλά στην συνέχεια το πρόγραμμά της γίνεται απαιτητικό, ιδίως αν ξεπεράσει και τον δεύτερο γύρο. Ωστόσο, φαίνεται να είναι καλά προετοιμασμένη και έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό.