Ομάν-Γερμανία, τελική πρόβα

Reading time4 λ

Η φιλική αναμέτρηση του Ομάν με τη Γερμανία περιλαμβάνει εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα.

Ολοένα και πιο κοντά στην έναρξη του Παγκόσμιου βρισκόμαστε και οι μονομάχοι δίνουν τα τελευταία τους φιλικά προετοιμασίας, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Το παιχνίδι Ομάν-Γερμανία, που είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 αποτελεί την τελική πρόβα των Πάντσερ ενόψει της πρεμιέρας με την Ιαπωνία.

Για τη Γερμανία, το στοιχημα στο παγκοσμιο είναι αρχικά η πρωτιά στον Όμιλο Ε, όπου μετέχουν ακόμα Ισπανία, Ιαπωνία και Κόστα Ρίκα. Η ομάδα του Χάνσι Φλικ, βέβαια, καλείται να τονώσει την ψυχολογία της για το στοίχημα του πρώτου παιχνιδιού στο παγκόσμιο με τους Ιάπωνες. Οι Γερμανοί έχουν νικήσει μονάχα σε δύο από τα οκτώ επίσημα ή φιλικά παιχνίδια τους μέσα στο 2022. Για το Ομάν, που για έναν βαθμό δεν πρόλαβε τα μπαράζ της ασιατικής ζώνης, αυτό το φιλικό τεστ είναι μια πρόκληση κόντρα σε ένα φαβορί για το παγκοσμιο θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του.

ΜΕ… ΑΡΩΜΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Η ημέρα ξεκινά με την αναμέτρηση Σαουδική Αραβία-Κροατία. Δύο ομάδες που μετέχουν στο κουπόνι της πρώτης αγωνιστικής καθώς αναμετρώνται με την Αργεντινή και τον Καναδά αντίστοιχα. Η Σαουδική Αραβία του Ερβέ Ρενάρ έχει δώσει επτά φιλικά παιχνίδια από τον Σεπτέμβριο και μετά στην προσπάθειά της να εμφανιστεί πανέτοιμη, έμεινε σε όλα αήττητη, σημειώνοντας δύο νίκες, ενώ δέχτηκε μονάχα ένα γκολ. Η φιναλίστ του Παγκόσμιου του 2018, Κροατία, προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες στη Λίγκα των Εθνών, στης οποίας την τελική φάση προκρίθηκε και σε αυτό το παγκοσμιο θέλει να κερδίσει πάλι το στοιχημα τη διάκρισης.

Φυσικά, ενδιαφέρουσα είναι και η μονομαχία Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Αργεντινή. Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μπορεί να μη βρίσκονται στο παγκοσμιο 2022, αλλά θέλουν να κερδίσουν το στοιχημα του ανταγωνισμού απέναντι σε ένα εκ των φαβορί για το τρόπαιο, την Αργεντινή. Η παρέα του Λιονέλ Μέσι είναι αήττητη εδώ και 35 επίσημα ή φιλικά ματς και θέλει να πλησιάσει το απόλυτο αήττητο ρεκόρ της Ιταλίας (37 παιχνίδια) για να πάει με ιδανική ψυχολογία στην πρεμιέρα με τη Σαουδική Αραβία.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και τα παιχνίδια Πολωνία-Χιλή και Μεξικό-Σουηδία, με το τελευταίο να διεξάγεται στη Μούρθια της Ισπανίας. Η Πολωνία και το Μεξικό ανταμώνουν στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου στις 22 Νοεμβρίου και θέλουν να αποδείξουν την ετοιμότητά τους απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους όπως η Χιλή και η Σουηδία. Τα βλέμματα κατευθύνονται και στις αναμετρήσεις Τουρκία-Σκωτία και Αλβανία-Ιταλία. Μπορεί αυτές οι τέσσερις ομάδες να μη μετέχουν στο Παγκόσμιο, αλλά ξεκινούν την προετοιμασία τους για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αναμένεται να μας προσφέρουν σπουδαίο θέαμα.

12:00   Σαουδική Αραβία-Κροατία                          Διεθνής Φιλικός Αγώνας

17:30   Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Αργεντινή       Διεθνής Φιλικός Αγώνας

19:00   Ομάν-Γερμανία                                               Διεθνής Φιλικός Αγώνας

19:00   Πολωνία-Χιλή                                                Διεθνής Φιλικός Αγώνας

19:00   Τουρκία-Σκωτία                                            Διεθνής Φιλικός Αγώνας

21:30   Μεξικό-Σουηδία                                             Διεθνής Φιλικός Αγώνας

21:45   Αλβανία-Ιταλία                                               Διεθνής Φιλικός Αγώνας