Οδηγός παιγνίου

1. Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου

Περιγραφή παιχνιδιού

Το Football League on Demand προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε σε μια σειρά ποδοσφαιρικών αγώνων. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες είναι εικονικοί και αναπαρίστανται με τη χρήση γραφικών υπολογιστή. Τα γεγονότα είναι μοναδικά ανά χρήστη και ο παίκτης ενεργοποιεί τη δημιουργία αποτελεσμάτων γεγονότων.

Κάθε ομάδα πρέπει να παίξει με κάθε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος εντός και εκτός έδρας κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης σεζόν. Τα παιχνίδια αυτά διεξάγονται σε έναν αριθμό (φανταστικών) εβδομάδων, έτσι ώστε σε κάθε εβδομάδα να παίζεται ένα διαφορετικό σύνολο παιχνιδιών.

Συχνότητα. Κατ' απαίτηση/Άμεση: Σε αυτή τη λειτουργία, το βίντεο των αγώνων θα ξεκινήσει αμέσως μετά την τοποθέτηση και καταχώρηση των στοιχημάτων. Εκτός από τη δυνατότητα προβολής του αγώνα ή των αγώνων στους οποίους οι χρήστες έχουν τοποθετήσει ένα στοίχημα, έχουν επίσης τη δυνατότητα προβολής όλων των βίντεο ποδοσφαίρου που συμβαίνουν ανά πάσα στιγμή. Η λειτουργία του κουμπιού παράκαμψης επιτρέπει στον χρήστη να μετακινείται αμέσως μεταξύ των διαφόρων φάσεων του παιχνιδιού. Το κουμπί Skip Event/Παράλειψη γεγονότος επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει μεταξύ διαφορετικών γεγονότων. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης αποφασίζει ποιοι αγώνες ξεκινούν έτσι δημιουργείται μοναδικά και εκτελείται αποκλειστικά για τον χρήστη.

Συχνότητα. Προγραμματισμένη: Σε αυτή τη λειτουργία η δράση των παιχνιδιών με βίντεο θα ξεκινά σε προκαθορισμένες χρονικές περιόδους (που καθορίζονται από μια αντίστροφη μέτρηση), στις οποίες ο χρήστης θα πρέπει να τοποθετεί τα στοιχήματα πριν από την εμφάνιση της οθόνης "όχι άλλα στοιχήματα" (δέκα δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη του γεγονότος).

Ελάχιστο και μέγιστο ποντάρισμα. Κάθε αγορά έχει ελάχιστο και μέγιστο ποσό πονταρίσματος. Αυτά τα ποσά θα εμφανίζονται εάν το ποντάρισμα που έχει εισαχθεί είναι μικρότερο από το Ελάχιστο απαιτούμενο ή μεγαλύτερο από το Μέγιστο επιτρεπόμενο.

Μεμονωμένα στοιχήματα. Πρόκειται για την τοποθέτηση στοιχήματος σε μία μόνο επιλογή γεγονότος. Εάν το αποτέλεσμα είναι επιτυχές, το έπαθλο θα είναι το αποτέλεσμα του πολλαπλασιασμού του στοιχήματος με την απόδοση.

Πολλαπλά στοιχήματα: Επίσης γνωστό ως παρολί. Αυτό επιτρέπει στο χρήστη να συνδυάσει 2 ή περισσότερες επιλογές διαφορετικών γεγονότων σε ένα ενιαίο στοίχημα και οι αποδόσεις των επιλογών πολλαπλασιάζονται και παράγουν μια ενιαία τιμή. Για να κερδίσει το στοίχημα πρέπει να κερδίσουν όλες οι επιλογές.

Στοιχήματα συστήματος: ανάλογα με τον αριθμό των επιλογών των διαφόρων γεγονότων που επιλέγονται. Για παράδειγμα, αν επιλεγούν 3 επιλογές (a, b και c), τα στοιχήματα συστήματος που θα δημιουργηθούν θα είναι 7 ξεχωριστά στοιχήματα: 3 x Μονά (a, b και c), 3 x Διπλά (a και b, a και c, b και c) και 1 x Τριπλό (όπου όλες οι επιλογές a, b και c πρέπει να κερδίσουν). Ο χρήστης μπορεί στη συνέχεια να επιλέξει σε ποια από αυτές τις επιλογές θα ποντάρει και το ποντάρισμα. Δεν είναι απαραίτητο να κερδίζουν όλες οι επιλογές σε ένα σύστημα. Οι αποδόσεις για τα πολλαπλά στοιχήματα υπολογίζονται πολλαπλασιάζοντας τις αποδόσεις των επιλογών μαζί, με τον ίδιο τρόπο όπως τα πολλαπλά στοιχήματα παραπάνω.

Μέγιστη πληρωμή. Κάθε στοιχηματική αγορά έχει ένα Μέγιστο ποσό πληρωμής. Αυτό το ποσό θα εμφανίζεται εάν η πληρωμή της επιλογής υπερβαίνει το Μέγιστο επιτρεπόμενο ποσό.

Αποδόσεις. Αυτό το παιχνίδι προσφέρει Αποδόσεις στις ακόλουθες μορφές: Αμερικανική, Χονγκ Κονγκ, Μαλαισιανή και Ινδονησιακή.

*Οι κλασματικές αποδόσεις στρογγυλοποιούνται στο ακέραιο μέρος (π.χ. 33,4 θα είναι 32/1) στην αναπαράσταση των αποδόσεων, ωστόσο ο υπολογισμός του κέρδους θα πληρωθεί με βάση τις δεκαδικές αποδόσεις. Μπορείτε να μεταβείτε σε δεκαδική προβολή για να δείτε τις ακριβείς αποδόσεις.

Το σύστημα εφαρμόζει πολιτική Συσσωρευμένης Στρογγυλοποίησης

Χρησιμοποιώντας αυτήν την επιλογή, η στρογγυλοποίηση θα γίνει ως εξής:

Παράδειγμα 1: 2.055 = 2.06 - Το σύστημα αυξάνει το τελευταίο δεκαδικό εάν το επόμενο είναι ίσο ή μεγαλύτερο από 5 (> = 5)

Παράδειγμα 2: 2.054 = 2.05 - Το σύστημα μειώνει το τελευταίο δεκαδικό εάν το επόμενο είναι μικρότερο από 5 (<5).

Κανόνες παιχνιδιού

● Κάθε πρωτάθλημα έχει ζυγό αριθμό ομάδων.

● Οι αγώνες ομαδοποιούνται σε ημέρες ή εβδομάδες αγώνων.

● Για τους αγώνες κάθε εβδομάδας, οι ομάδες αντιστοιχίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε, στο τέλος του πρωταθλήματος, κάθε ομάδα να έχει αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλη ομάδα δύο φορές: έναν αγώνα εντός και έναν εκτός έδρας.

● Διατίθενται επίσης μεμονωμένα, συνδυαστικά και συστημικά στοιχήματα.

● Τα κέρδη υπολογίζονται πολλαπλασιάζοντας το ποντάρισμα με τις αποδόσεις.

Ευκαιρίες στοιχηματισμού

Διαθέσιμες αγορές:

● Αποτέλεσμα αγώνα (1X2)

● Διπλή ευκαιρία

● Ημίχρονο / Τελικό

● Γκολ Γκολ /Νο Γκολ

● Over/Under

● 1X2 + Over/Under

● Συνολικά γκολ

● Σωστό σκορ

● Multigoal

● Ασιατικό χάντικαπ

● Χάντικαπ Over/Under

Ανατρέξτε στο Παράρτημα Α και στο Παράρτημα Β για την πλήρη περιγραφή.

Ακολουθία παιχνιδιού Κατά παραγγελία/Άμεση λειτουργία

Η ακολουθία του παιχνιδιού αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη:

Τοποθετήστε τα στοιχήματά σας. Οι αγορές στοιχημάτων, η αξιολόγηση των ανταγωνιστών και τα στατιστικά είναι διαθέσιμα για να τοποθετήσετε στοιχήματα.

Βίντεο του αγώνα. Εμφανίζεται ένα βίντεο του αγώνα.

Αποτελέσματα. Τα στοιχήματα διακανονίζονται και εμφανίζεται το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ακολουθία παιχνιδιού: Λειτουργία προγραμματισμού

Η ακολουθία του παιχνιδιού αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη:

Προοίμιο. Οι στοιχηματικές αγορές και τα στατιστικά είναι διαθέσιμα σε αυτή τη φάση, κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης είναι δυνατή η τοποθέτηση στοιχημάτων.

Όχι άλλα στοιχήματα. Ένα κινούμενο γραφικό εμφανίζει ένα μήνυμα ότι δεν θα γίνονται δεκτά άλλα στοιχήματα για τον αγώνα.

Γεγονός. Προβάλλεται βίντεο του γεγονότος. Οι θέσεις εμφανίζονται και ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο.

Αποτελέσματα. Εμφανίζονται τα αποτελέσματα του αγώνα.

2. Πρωτάθλημα Μπάσκετ

Περιγραφή παιχνιδιού

Το 3x3 Basketball είναι ένα εικονικό παιχνίδι αθλητικών στοιχημάτων που βασίζεται σε προμαγνητοσκοπημένα βίντεο.

Οι χρήστες μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα για το αποτέλεσμα ενός αγώνα καλαθοσφαίρησης 3x3 Pre Match και επίσης 9 λεπτά από την έναρξη του παιχνιδιού, και αφού απομένουν μόνο 60 δευτερόλεπτα για την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης «Εντός παιχνιδιού» (in-play) είναι διαθέσιμη η εξαργύρωση (για τα στοιχήματα Pre Match) πριν ξεκινήσει ένα βίντεο με τη δράση στο τελευταίο λεπτό.

Συχνότητα : Σε αυτό το παιχνίδι είναι δυνατό να τοποθετήσετε στοιχήματα πριν από το παιχνίδι ή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού (9 λεπτά μετά την έναρξη του παιχνιδιού). Η λειτουργία του πλήκτρου παράκαμψης επιτρέπει στον χρήστη να μετακινείται άμεσα μεταξύ των διαφόρων φάσεων του παιχνιδιού και έτσι πρόκειται για ένα άμεσο παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης αποφασίζει πότε θα ξεκινήσει κάθε φάση του παιχνιδιού, οπότε κάθε παιχνίδι δημιουργείται μοναδικά και εκτελείται αποκλειστικά για τον χρήστη.

Ελάχιστο και μέγιστο ποντάρισμα : Κάθε αγορά στοιχηματισμού έχει ένα ελάχιστο και μέγιστο ποσό πονταρίσματος. Αυτά τα ποσά θα εμφανίζονται εάν το ποντάρισμα που έχει εισαχθεί είναι μικρότερο από το Ελάχιστο απαιτούμενο ή μεγαλύτερο από το Μέγιστο επιτρεπόμενο.

Μεμονωμένα στοιχήματα (single bets): Αυτό είναι για να τοποθετήσετε ένα στοίχημα σε μια επιλογή μεμονωμένου γεγονότος. Εάν το αποτέλεσμα είναι επιτυχές, το έπαθλο θα είναι το αποτέλεσμα του πολλαπλασιασμού του στοιχήματος με την απόδοση.

Πολλαπλά στοιχήματα : Επίσης γνωστό ως “συσσωρευτής”. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να συνδυάσει 2 ή περισσότερες επιλογές σε ένα ενιαίο στοίχημα και οι αποδόσεις των επιλογών πολλαπλασιάζονται και παράγουν μια ενιαία τιμή. Για να κερδίσει το στοίχημα πρέπει να κερδίσουν όλες οι επιλογές.

Στοιχήματα συστήματος : Όλοι οι συνδυασμοί μεμονωμένων και πολλαπλών στοιχημάτων δημιουργούνται αυτόματα για τον χρήστη ανάλογα με τον αριθμό των επιλογών που έχει επιλέξει. Για παράδειγμα, αν επιλεγούν 3 επιλογές (α, β και γ), τα στοιχήματα συστήματος που θα δημιουργηθούν θα είναι 7 ξεχωριστά στοιχήματα: 3 x Μονά (a, b και c), 3 x Διπλά (a και b, a και c, b και c) και 1 x Τριπλό (όπου όλες οι επιλογές a, b και c πρέπει να κερδίσουν). Ο χρήστης μπορεί στη συνέχεια να επιλέξει σε ποια από αυτές τις επιλογές θα ποντάρει και το ποσό πονταρίσματος. Δεν είναι απαραίτητο να κερδίζουν όλες οι επιλογές σε ένα σύστημα. Οι αποδόσεις για τα πολλαπλά στοιχήματα υπολογίζονται πολλαπλασιάζοντας τις αποδόσεις των επιλογών μαζί, με τον ίδιο τρόπο όπως τα πολλαπλά στοιχήματα παραπάνω.

Αποδόσεις : Αυτό το παιχνίδι προσφέρει αποδόσεις στις ακόλουθες μορφές: Αμερικανική, Χονγκ Κονγκ και Ινδονησιακή.

* Οι κλασματικές αποδόσεις στρογγυλοποιούνται στο ακέραιο μέρος (π.χ. 33,4 θα είναι 32/1) στην αναπαράσταση των αποδόσεων, ωστόσο ο υπολογισμός του κέρδους θα πληρωθεί με βάση τις δεκαδικές αποδόσεις. Μπορείτε να μεταβείτε σε δεκαδική προβολή για να δείτε τις ακριβείς αποδόσεις.

Το σύστημα εφαρμόζει πολιτική Συσσωρευμένης Στρογγυλοποίησης

Χρησιμοποιώντας αυτήν την επιλογή, η στρογγυλοποίηση θα γίνει ως εξής:

Παράδειγμα 1: 2.055 = 2.06 - Το σύστημα αυξάνει το τελευταίο δεκαδικό εάν το επόμενο είναι ίσο ή μεγαλύτερο από 5 (> = 5)

Παράδειγμα 2: 2.054 = 2.05 - Το σύστημα μειώνει το τελευταίο δεκαδικό εάν το επόμενο είναι μικρότερο από 5 (<5).

Κανόνες παιχνιδιού

● Οι αγώνες παίζονται σε μισό γήπεδο.

● Ο μέγιστος αριθμός ομαδικών πόντων είναι 21.

● Το ρολόι βολής για κάθε ομάδα είναι 14 δευτερόλεπτα.

● Κάθε επιτυχημένη βολή εντός του τόξου κερδίζει 1 πόντο.

● Κάθε επιτυχημένη βολή πίσω από το τόξο βαθμολογείται με 2 πόντους.

● Κάθε επιτυχημένη ελεύθερη βολή κερδίζει 1 πόντο.

● Χορηγείται 1 ελεύθερη βολή, αν διαπραχθεί φάουλ εντός του τόξου.

● Χορηγούνται 2 ελεύθερες βολές, αν διαπραχθεί φάουλ πίσω από το τόξο.

● Το παιχνίδι δεν θα λήξει ποτέ ισόπαλο. Μία από τις δύο ομάδες θα είναι η νικήτρια.

Ευκαιρίες στοιχηματισμού

Ονομασία αγοράς

Περιγραφή

ΓΡΑΜΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει το παιχνίδι. Το Home προσφέρει Αποδόσεις για τη νίκη της γηπεδούχου (κόκκινης) ομάδας και το Away είναι οι Αποδόσεις της μπλε ομάδας.

ΓΡΑΜΜΈΣ ΔΙΑΣΠΟΡΆΣ

Ουσιαστικά αποδίδει χάντικαπ σε κάθε ομάδα, οπότε αυτή η στοιχηματική αγορά αναφέρεται στο περιθώριο νίκης.

Η ομάδα 1 είναι η γηπεδούχος ομάδα και η ομάδα 2 η φιλοξενούμενη ομάδα.

Έτσι, αν το χάντικαπ της ομάδας 1 είναι -1,5, η ομάδα 1 πρέπει να κερδίσει με τουλάχιστον 2 πόντους διαφορά για να κερδίσει το στοίχημα. Ενώ η ομάδα 2 θα λάβει χάντικαπ +1,5 πόντους, ώστε να κερδίσει Ή να χάσει με 1 πόντο για να είναι νικηφόρο το στοίχημα (δεν υπάρχουν ισοπαλίες σε αυτό το παιχνίδι).

ΣΥΝΟΛΟ ΓΡΑΜΜΩΝ

Προβλέψτε αν το άθροισμα των συνολικών πόντων του αγώνα θα είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο από το spread που έχει επιλεγεί.

RACE TO 21

Προβλέψτε αν μία από τις ομάδες θα πετύχει 21 πόντους.

Ακολουθία παιχνιδιού

Η ακολουθία του παιχνιδιού αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη:

● Pre Game /Preamble: Εμφανίζονται τα στατιστικά στοιχεία και οι αποδόσεις των στοιχηματικών αγορών πριν από το παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου, είναι δυνατή η τοποθέτηση στοιχημάτων. Σε ένα πάνελ εμφανίζονται τα αποτελέσματα του παιχνιδιού και οι σχετικές αποδόσεις που εξελίσσονται. Το αποτέλεσμα σταματάει την τελευταία στιγμή με τα τρέχοντα αποτελέσματα του παιχνιδιού.

● Έναρξη αγώνα: Μόλις οι χρήστες τοποθετήσουν ένα στοίχημα, μπορούν να επιλέξουν την έναρξη του αγώνα.

● Στοιχηματισμός κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Σε αυτό το σημείο είναι δυνατόν:

- να ποντάρετε στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού

- να εξαργυρώσετε ένα στοίχημα που τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια του Pre Game

● Δράση της τελευταίας στιγμής: Το βίντεο παίζει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα παράλειψης για να μεταβείτε απευθείας στη σελίδα αποτελεσμάτων χωρίς να παρακολουθήσετε το βίντεο.

● Αποτελέσματα: Εμφανίζονται τα τελικά αποτελέσματα και οι αποδόσεις νίκης για τα στοιχήματα Pre Game και In play.

Πώς να τοποθετήσετε ένα στοίχημα

● Επιλέξτε μια στοιχηματική αγορά χρησιμοποιώντας το ειδικό μενού του παιχνιδιού.

● Το παιχνίδι χωρίζεται σε 2 φάσεις: pregame και last min.

● Κατά τη φάση ΠΡΟ-ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ο παίκτης μπορεί να δει μια σύντομη περιγραφή για κάθε επιλογή και τις αντίστοιχες αποδόσεις. Επιλέξτε μία από τις προσφερόμενες αγορές.

● Το δελτίο στοιχήματος θα ενεργοποιηθεί μόλις ο χρήστης κάνει μια επιλογή.

● Εισάγετε το ποσό του στοιχήματος στο δελτίο στοιχήματος χρησιμοποιώντας τα πεδία δίπλα στην περιγραφή του συνδυασμού:

○ Πληκτρολογήστε στο πεδίο του πλαισίου κειμένου,

○ ή κάντε κλικ στις μάρκες για να αυξήσετε το ποσό.

● Μπορείτε να αφαιρέσετε μια επιλογή ανά πάσα στιγμή πατώντας το κουμπί (X), (Κάδος Ανακύκλωσης) ή (Διαγραφή όλων).

● Μπορεί να επιλεγεί η "Λειτουργία στοιχηματισμού":

Ποντάρισμα ανά στοίχημα: το ποσό πολλαπλασιάζεται με τον αριθμό των επιλογών του συνδυασμού.

Διαχωρισμένο ποντάρισμα: το ποσό διαιρείται με τον αριθμό των επιλογών του συνδυασμού.

● Τα κέρδη υπολογίζονται πολλαπλασιάζοντας το ποντάρισμα με τις αποδόσεις.

● Πριν από την επιβεβαίωση των στοιχημάτων, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν περισσότερα στοιχήματα πατώντας σε κάθε μία από τις αγορές ή "Προσθήκη περισσότερων επιλογών".

● Πατήστε το κουμπί "Τοποθέτηση στοιχήματος" ή "Έναρξη" για να καταχωρήσετε το δελτίο.

● Εμφανίζεται ένα μήνυμα επιβεβαίωσης, ο παίκτης μπορεί να:

○ Πατήσει "Start" για να κλείσει τα στοιχήματα και να ενεργοποιήσει την απεικόνιση του παιχνιδιού, ή

○ Πατήσει το κουμπί "Προσθήκη περισσότερων στοιχημάτων" για να επιστρέψει στο περιβάλλον κατάθεσης στοιχημάτων,

● Εάν ο παίκτης πατήσει το κουμπί "Έναρξη", εμφανίζεται ένα μήνυμα που επιβεβαιώνει ότι το δελτίο έχει καταχωρηθεί και εμφανίζεται η ζωντανή σελίδα για την παρακολούθηση των σκορ των αγώνων και την αντίστροφη μέτρηση για το τελευταίο λεπτό. Εάν δοθεί η ευκαιρία σε αυτή τη φάση, ο παίκτης θα ενημερωθεί για τη δυνατότητα εξαργύρωσης.

● Κατά τη φάση της τελευταίας στιγμής, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να προσθέσει περισσότερα στοιχήματα ή να συνεχίσει το παιχνίδι. Εάν προστεθούν περισσότερα στοιχήματα, μόλις ο παίκτης πατήσει το κουμπί "Έναρξη", εμφανίζεται ένα μήνυμα που επιβεβαιώνει ότι το δελτίο έχει καταχωρηθεί και εμφανίζεται η ζωντανή σελίδα για την παρακολούθηση του αγώνα (με ελαττώματα: Dragons - Polars) και τα πιθανά κέρδη που ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο. Ανά πάσα στιγμή, ο παίκτης μπορεί να:

Μετάβαση στα αποτελέσματα

● Μόλις ολοκληρωθεί ο αγώνας, ο χρήστης μπορεί να δει:

Αποτελέσματα

Συνεχίστε: Ο χρήστης θα επιστρέψει στην αρχική οθόνη του παιχνιδιού.

Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα;

● Επιλέξτε την καρτέλα "Ιστορικό στοιχημάτων" στο ειδικό μενού του παιχνιδιού.

● Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα στοιχήματα που εμφανίζονται στη λίστα και η οθόνη θα επεκταθεί δείχνοντας τις συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το στοίχημα:

- Αναγνωριστικό δελτίου

- Ημερομηνία & ώρα

- Ποσό στοιχήματος

- Κερδίστε

- Κατάσταση

- Γεγονός

- Στοιχηματική αγορά

- Επιλογή

- Απόδοση

- Αποτελέσματα

- Ποσό στοιχήματος

- Κερδίστε

- Κατάσταση

- Πιστωτική συναλλαγή

Όροι και ειδικές περιπτώσεις

Γλωσσάριο

Όρος

Ορισμός

Εξαργύρωση

Είναι μια σημαντική λειτουργία στα τυχερά παιχνίδια, καθώς επιτρέπει στο χρήστη να κλείσει ένα τρέχον (ανοιχτό) στοίχημα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να αλλάξει ουσιαστικά γνώμη για το στοίχημά του και έτσι να πραγματοποιήσει κέρδος, να ισοφαρίσει ή να υποστεί ζημία πριν γίνει γνωστό το τελικό αποτέλεσμα. Η εξαργύρωση είναι μια ΕΠΙΛΟΓΗ που έχει στη διάθεσή του ο χρήστης και την ΕΠΙΛΕΓΕΙ (και η εξαργύρωση στην καλαθοσφαίρηση 3x3 είναι διαθέσιμη μόνο για τα στοιχήματα Pre Game).

RTP

Το ποσοστό RTP είναι ένα μέτρο του ποσοστού των πονταρισμάτων που επιστρέφει ένα παιχνίδι στους παίκτες.

Απόδοση

Αριθμητική έκφραση που καθορίζεται από τον χειριστή, η οποία πολλαπλασιάζεται με το ποσό του πονταρίσματος του παίκτη για τον υπολογισμό των κερδών.

Ποσό στοχήματος

Το χρηματικό ποσό που τοποθετούν οι χρήστες σε ένα στοίχημα.

Ακύρωση

Διακοπές / Ολοκλήρωση Παιχνιδιών

Σε περίπτωση διακοπών κατά τη διάρκεια της απεικόνισης του παιχνιδιού, το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί ούτως ή άλλως και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμο στο Ιστορικό Στοιχημάτων.

Ακυρώσεις

Τα στοιχήματα, τα δελτία και οι κληρώσεις μπορούν να ακυρωθούν λόγω:

● Τεχνικών αστοχιών: προβλήματα σύνδεσης στο Διαδίκτυο, βλάβη του συστήματος.

*Όλες οι δυσλειτουργίες ακυρώνουν όλες τις πληρωμές.

Όρια πονταρίσματος

- Τα όρια του παιχνιδιού μπορεί να είναι χαμηλότερα από τα όρια της πλατφόρμας.

- Τα όρια της πλατφόρμας εμφανίζονται στη διεπαφή χρήστη.

*Μερικές αγορές ενδέχεται να είναι μπλοκαρισμένες (με γκρι χρώμα στο εικονίδιο παιχνιδιού/διεπαφή παιχνιδιού) και οι αποδόσεις που εμφανίζονται για αυτά τα στοιχήματα είναι πλασματικές.

Θεωρητική απόδοση στον παίκτη

Η θεωρητική επιστροφή στον παίκτη είναι μεταξύ 86,2%.

3. Ιπποδρομίες

Περιγραφή παιχνιδιού

Οι ιπποδρομίες είναι ένα εικονικό παιχνίδι στοιχημάτων ιπποδρομιών που βασίζεται σε προηχογραφημένα βίντεο. Επιλέγονται 6 άλογα από ένα σύνολο. Η πρώτη, η δεύτερη και η τρίτη θέση κατάταξης καθορίζονται από το σύστημα και μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα σε αγορές ανάλογα με αυτές τις πληροφορίες.

Συχνότητα. Σε αυτή τη λειτουργία, η βιντεοσκόπηση της κούρσας θα ξεκινήσει αμέσως μετά την πραγματοποίηση και την καταχώριση των στοιχημάτων. Η λειτουργία του πλήκτρου παράκαμψης επιτρέπει στον χρήστη να μετακινείται αμέσως μεταξύ των διαφόρων φάσεων του παιχνιδιού. Το κουμπί Skip Event (Παράλειψη γεγονότος) επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει μεταξύ διαφορετικών γεγονότων. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης αποφασίζει ποια κούρσα ξεκινάει, οπότε δημιουργείται μοναδικά και εκτελείται αποκλειστικά για τον χρήστη.

Συχνότητα. Προγραμματισμένη: Σε αυτή τη λειτουργία η δράση του βίντεο του αγώνα θα ξεκινά σε προκαθορισμένες χρονικές περιόδους (που καθορίζονται από μια αντίστροφη μέτρηση), στις οποίες ο χρήστης θα πρέπει να τοποθετεί τα στοιχήματα πριν από την εμφάνιση της οθόνης "όχι άλλα στοιχήματα" (δέκα δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη του γεγονότος).

Ελάχιστο και μέγιστο ποντάρισμα. Κάθε αγορά έχει ελάχιστο και μέγιστο ποσό πονταρίσματος. Αυτά τα ποσά θα εμφανίζονται εάν το ποντάρισμα που έχει εισαχθεί είναι μικρότερο από το Ελάχιστο απαιτούμενο ή μεγαλύτερο από το Μέγιστο επιτρεπόμενο.

Μεμονωμένα στοιχήματα. Πρόκειται για την τοποθέτηση στοιχήματος σε μία μόνο επιλογή γεγονότος. Εάν το αποτέλεσμα είναι επιτυχές, το έπαθλο θα είναι το αποτέλεσμα του πολλαπλασιασμού του στοιχήματος με την απόδοση.

Πολλαπλά στοιχήματα: These types of bets are available in scheduled mode. Επίσης γνωστό ως παρολί. Αυτό επιτρέπει στο χρήστη να συνδυάσει 2 ή περισσότερες επιλογές διαφορετικών γεγονότων σε ένα ενιαίο στοίχημα και οι αποδόσεις των επιλογών πολλαπλασιάζονται και παράγουν μια ενιαία τιμή. Για να κερδίσει το στοίχημα πρέπει να κερδίσουν όλες οι επιλογές.

Στοιχήματα συστήματος: These types of bets are available in scheduled mode. ανάλογα με τον αριθμό των επιλογών των διαφόρων γεγονότων που επιλέγονται. Για παράδειγμα, αν επιλεγούν 3 επιλογές (a, b και c), τα στοιχήματα συστήματος που θα δημιουργηθούν θα είναι 7 ξεχωριστά στοιχήματα: 3 x Μονά (a, b και c), 3 x Διπλά (a και b, a και c, b και c) και 1 x Τριπλό (όπου όλες οι επιλογές a, b και c πρέπει να κερδίσουν). Ο χρήστης μπορεί στη συνέχεια να επιλέξει σε ποια από αυτές τις επιλογές θα ποντάρει και το ποντάρισμα. Δεν είναι απαραίτητο να κερδίζουν όλες οι επιλογές σε ένα σύστημα. Οι αποδόσεις για τα πολλαπλά στοιχήματα υπολογίζονται πολλαπλασιάζοντας τις αποδόσεις των επιλογών μαζί, με τον ίδιο τρόπο όπως τα πολλαπλά στοιχήματα παραπάνω.

Μέγιστη πληρωμή. Κάθε αγορά έχει ένα Μέγιστο ποσό πληρωμής. Αυτό το ποσό θα εμφανίζεται εάν η πληρωμή της επιλογής υπερβαίνει το Μέγιστο επιτρεπόμενο ποσό.

Αποδόσεις. Αυτό το παιχνίδι προσφέρει Αποδόσεις στις ακόλουθες μορφές: Αμερικανική, Χονγκ Κονγκ, Μαλαισιανή και Ινδονησιακή.

* Οι κλασματικές αποδόσεις στρογγυλοποιούνται στο ακέραιο μέρος (π.χ. 33,4 θα είναι 32/1) στην αναπαράσταση των αποδόσεων, ωστόσο ο υπολογισμός του κέρδους θα πληρωθεί με βάση τις δεκαδικές αποδόσεις. Μπορείτε να μεταβείτε σε δεκαδική προβολή για να δείτε τις ακριβείς αποδόσεις.

Το σύστημα εφαρμόζει πολιτική Συσσωρευμένης Στρογγυλοποίησης

Χρησιμοποιώντας αυτήν την επιλογή, η στρογγυλοποίηση θα γίνει ως εξής:

Παράδειγμα 1: 2.055 = 2.06 - Το σύστημα αυξάνει το τελευταίο δεκαδικό εάν το επόμενο είναι ίσο ή μεγαλύτερο από 5 (> = 5)

Παράδειγμα 2: 2.054 = 2.05 - Το σύστημα μειώνει το τελευταίο δεκαδικό εάν το επόμενο είναι μικρότερο από 5 (<5).

Κανόνες παιχνιδιού

● Ο αριθμός των αλόγων είναι 6.

● Η πρώτη, η δεύτερη και η τρίτη θέση καθορίζονται από το σύστημα με τη χρήση ενός RNG και της βαθμολογίας των αλόγων.

Ευκαιρίες στοιχηματισμού

Όνομα

Περιγραφή

Win

Το επιλεγμένο άλογο θα κερδίσει την κούρσα.

Place

Το επιλεγμένο άλογο θα τερματίσει πρώτο ή δεύτερο στην κούρσα.

Show

Το επιλεγμένο άλογο θα τερματίσει πρώτο, δεύτερο ή τρίτο στην κούρσα.

Exacta

Τα δύο επιλεγμένα άλογα θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις (με ακριβή σειρά).

Quinella

Τα δύο επιλεγμένα άλογα θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις (με οποιαδήποτε σειρά).

Trifecta

Τα τρία επιλεγμένα άλογα θα τερματίσουν στις τρεις πρώτες θέσεις (με ακριβή σειρά).

Ζυγό/Μονό

Προβλέψτε αν ο αριθμός του νικητήριου αλόγου θα είναι μονός ή ζυγός.

Over/Under

Προβλέψτε αν ο αριθμός του νικητήριου αλόγου θα είναι πάνω ή κάτω από 3,5.

Ακολουθία παιχνιδιού Κατά παραγγελία/Μετάθεση

Η ακολουθία του παιχνιδιού αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη:

Τοποθετήστε τα στοιχήματά σας. Οι αγορές στοιχημάτων, η αξιολόγηση των αλόγων και τα στατιστικά στοιχεία είναι διαθέσιμα για να τοποθετήσετε στοιχήματα.

Βίντεο του αγώνα. Εμφανίζεται ένα βίντεο του αγώνα.

Αποτελέσματα. Τα στοιχήματα διακανονίζονται και εμφανίζεται το αποτέλεσμα της κούρσας.

Ακολουθία παιχνιδιού: Λειτουργία προγραμματισμού

Η ακολουθία του παιχνιδιού αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη:

Προοίμιο. Οι αγορές στοιχημάτων και τα στατιστικά είναι διαθέσιμα σε αυτή τη φάση, κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης είναι δυνατή η τοποθέτηση στοιχημάτων.

Όχι άλλα στοιχήματα. Ένα κινούμενο γραφικό εμφανίζει ένα μήνυμα ότι δεν θα γίνονται δεκτά άλλα στοιχήματα για τον αγώνα.

Εκδήλωση. Προβάλλεται βίντεο της εκδήλωσης. Οι θέσεις εμφανίζονται και ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο.

Αποτελέσματα. Εμφανίζονται τα αποτελέσματα του αγώνα.

Πώς να τοποθετήσετε ένα στοίχημα; Κατά παραγγελία/Άμεση

● Επιλέξτε μια αγορά στοιχημάτων χρησιμοποιώντας το ειδικό μενού του παιχνιδιού.

● Για κάθε επιλογή, εμφανίζεται μια σύντομη περιγραφή και οι αντίστοιχες αποδόσεις. Επιλέξτε μία από τις προσφερόμενες αγορές.

● Εισάγετε το ποσό του στοιχήματος στο δελτίο στοιχήματος χρησιμοποιώντας το πεδίο "Stake/Ποσό στοιχήματος".

● Μπορείτε να αφαιρέσετε μια επιλογή ανά πάσα στιγμή πατώντας το κουμπί (X), (Κάδος Ανακύκλωσης) ή (Διαγραφή όλων).

● Μπορεί να επιλεγεί η "Λειτουργία στοιχηματικού ποσού":

Ποντάρισμα ανά στοίχημα: το ποσό πολλαπλασιάζεται με τον αριθμό των επιλογών του συνδυασμού.

Διαχωρισμένο ποντάρισμα: το ποσό διαιρείται με τον αριθμό των επιλογών του συνδυασμού.

● Πριν από την επιβεβαίωση των στοιχημάτων, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν περισσότερα στοιχήματα πατώντας σε κάθε μία από τις αγορές ή "Προσθήκη περισσότερων επιλογών". Τα πρόσθετα στοιχήματα θα οριστούν αυτόματα στο ποσό που είχε επιλεγεί προηγουμένως για τον ίδιο τύπο συνδυασμού.

● Πατήστε το κουμπί "Τοποθέτηση στοιχήματος" ή "Έναρξη" για να καταχωρήσετε το δελτίο.

● Εμφανίζεται ένα μήνυμα επιβεβαίωσης, ο παίκτης μπορεί:

○ Πατήστε "Start/Έναρξη" για να κλείσετε τα στοιχήματα και να ενεργοποιήσετε την απεικόνιση συμβάντων, ή

○ Πατήστε το κουμπί "Προσθήκη περισσότερων στοιχημάτων" για να επιστρέψετε στο περιβάλλον εργασίας στοιχημάτων,

● Εάν ο παίκτης ξεκινήσει, εμφανίζεται ένα μήνυμα για να επιβεβαιώσει ότι το δελτίο έχει καταχωρηθεί και θα εμφανιστεί η ζωντανή σελίδα για να παρακολουθήσετε τους αγώνες και τα πιθανά κέρδη που ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο. Ανά πάσα στιγμή ο παίκτης μπορεί:

Μετάβαση στα αποτελέσματα

Επιλέξτε ένα συγκεκριμένο αγώνα/κούρσα

● Μόλις ολοκληρωθεί ο αγώνας, ο χρήστης μπορεί να δει:

Αποτελέσματα

Επόμενη εκδήλωση: Θα μεταφέρει τον χρήστη πίσω στην αρχική οθόνη του παιχνιδιού.

Πώς να τοποθετήσετε ένα στοίχημα; Προγραμματισμένη λειτουργία

● Επιλέξτε μια αγορά στοιχημάτων χρησιμοποιώντας το ειδικό μενού του παιχνιδιού.

● Για κάθε επιλογή, εμφανίζεται μια σύντομη περιγραφή και οι αντίστοιχες αποδόσεις. Επιλέξτε μία από τις προσφερόμενες αγορές.

● Εισάγετε το ποσό του στοιχήματος στο κουπόνι στοιχήματος χρησιμοποιώντας το πεδίο "Stake".

● Μπορείτε να αφαιρέσετε μια επιλογή ανά πάσα στιγμή πατώντας το κουμπί (X), (Κάδος Ανακύκλωσης) ή (Διαγραφή όλων).

● Μπορεί να επιλεγεί η "Λειτουργία στοιχηματικού ποσού":

Ποντάρισμα ανά στοίχημα: το ποσό πολλαπλασιάζεται με τον αριθμό των επιλογών του συνδυασμού.

Διαχωρισμένο ποντάρισμα: το ποσό διαιρείται με τον αριθμό των επιλογών του συνδυασμού.

● Πριν από την επιβεβαίωση των στοιχημάτων, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν περισσότερα στοιχήματα πατώντας σε κάθε μία από τις αγορές ή "Προσθήκη περισσότερων επιλογών". Τα πρόσθετα στοιχήματα θα οριστούν αυτόματα στο ποσό που είχε επιλεγεί προηγουμένως για τον ίδιο τύπο συνδυασμού.

● Πατήστε το κουμπί "Τοποθέτηση στοιχήματος" ή "Έναρξη" για να καταχωρήσετε το δελτίο.

● Μόλις ολοκληρωθεί ο αγώνας, ο χρήστης μπορεί να δει:

Αποτελέσματα

Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα;

● Επιλέξτε την ενότητα "Ιστορικό στοιχημάτων" του ειδικού μενού του παιχνιδιού.

● Επιλέξτε ένα δελτίο.

● Τα αποτελέσματα του εισιτηρίου εμφανίζονται ως λίστα όπου παρέχονται οι ακόλουθες πληροφορίες:

○ Αναγνωριστικό εισιτηρίου

○ Ημερομηνία & ώρα

○ Στοιχηματικό ποσό

○ Κερδίστε

○ Κατάσταση

○ Γεγονός

○ Στοιχηματική αγορά

○ Επιλογή

○ Πιθανότητες

○ Αποτελέσματα

○ Στοιχηματικό ποσό

○ Κερδίστε

○ Κατάσταση

○ Πιστωτική συναλλαγή

Όροι και ειδικές περιπτώσεις

Γλωσσάριο

Όρος

Ορισμός

Rtp

Το ποσοστό RTP είναι ένα μέτρο του ποσοστού των πονταρισμάτων που επιστρέφει ένα παιχνίδι στους παίκτες.

Αποδόσεις

Αριθμητική έκφραση που καθορίζεται από τον χειριστή, η οποία πολλαπλασιάζεται με το ποσό του πονταρίσματος του παίκτη για τον υπολογισμό των κερδών.

Στοιχηματικό ποσό

Ποσό χρημάτων που ποντάρετε.

Ακύρωση

Διακοπές / Ολοκλήρωση παιχνιδιών

Σε περίπτωση διακοπών κατά τη διάρκεια της απεικόνισης του παιχνιδιού, το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί ούτως ή άλλως και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμο στο Ιστορικό Στοιχημάτων.

Ακυρώσεις

Τα στοιχήματα, τα δελτία και οι κληρώσεις μπορούν να ακυρωθούν λόγω:

● Τεχνικών αστοχιών: προβλήματα σύνδεσης στο διαδίκτυο, βλάβη του συστήματος.

● Ακύρωση συμβάντος από την πλατφόρμα, από εξουσιοδοτημένο χρήστη. Η περίπτωση αυτή εφαρμόζεται στα scheduled mode γεγονοτα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα σχετικά στοιχήματα χαρακτηρίζονται ως "Άκυρα" και τα ποσά επιστρέφονται πλήρως.

● Όταν ένας παίκτης τοποθετεί στοιχήματα σε συνδυασμένα γεγονότα και ένα από αυτά τα γεγονότα ακυρώνεται προϋποθέσεις, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις ακύρωσης όπως καθορίζονται παραπάνω, δεν ακυρώνεται ολόκληρο το δελτίο. Η ακύρωση ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο συμβάν και ως απόδοσή του λαμβάνεται η μονάδα (1,00).Η περίπτωση αυτή εφαρμόζεται στα scheduled mode γεγονοτα.

*Οι δυσλειτουργίες ακυρώνουν όλες τις πληρωμές.

Όρια πονταρίσματος

- Τα όρια πονταρίσματος του παιχνιδιού μπορεί να είναι χαμηλότερα από τα όρια της πλατφόρμας.

- Τα όρια πονταρίσματος της πλατφόρμας εμφανίζονται στη διεπαφή χρήστη.

*Μερικές αγορές ενδέχεται να είναι μπλοκαρισμένες (με γκρι χρώμα στο εικονίδιο παιχνιδιού/διεπαφή παιχνιδιού) και οι αποδόσεις που εμφανίζονται για αυτά τα στοιχήματα είναι πλασματικές.

Θεωρητική απόδοση στον παίκτη

Η θεωρητική απόδοση στον παίκτη είναι 86,2%.

[/div]

4. Κυνοδρομίες

Περιγραφή παιχνιδιού

Οι Κυνοδρομίες είναι ένα εικονικό παιχνίδι στοιχημάτων αγώνων που βασίζεται σε προμαγνητοσκοπημένα βίντεο. Επιλέγονται 6 σκύλοι από μια δεξαμενή. Η πρώτη, η δεύτερη και η τρίτη θέση κατάταξης καθορίζονται από το σύστημα και μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα σε στοιχηματικές αγορές ανάλογα με αυτές τις πληροφορίες.

Συχνότητα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι κατά παραγγελία, οπότε η δράση του βίντεο της κούρσας θα ξεκινήσει αμέσως μετά την πραγματοποίηση και την καταχώριση των στοιχημάτων. Η λειτουργία του πλήκτρου παράκαμψης επιτρέπει στον χρήστη να μετακινείται αμέσως μεταξύ των διαφόρων φάσεων του παιχνιδιού. Το κουμπί Skip Event (Παράλειψη γεγονότος) επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει μεταξύ διαφορετικών γεγονότων. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης αποφασίζει ποια κούρσα θα ξεκινήσει, οπότε δημιουργείται μοναδικά και εκτελείται αποκλειστικά για τον χρήστη.

Συχνότητα. Προγραμματισμένη: Σε αυτή τη λειτουργία η δράση του βίντεο του αγώνα θα ξεκινά σε προκαθορισμένες χρονικές περιόδους (που καθορίζονται από μια αντίστροφη μέτρηση), στις οποίες ο χρήστης θα πρέπει να τοποθετεί τα στοιχήματα πριν από την εμφάνιση της οθόνης "όχι άλλα στοιχήματα" (δέκα δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη του γεγονότος).

Ελάχιστο και μέγιστο ποντάρισμα. Κάθε αγορά έχει ελάχιστο και μέγιστο ποσό πονταρίσματος. Αυτά τα ποσά θα εμφανίζονται εάν το ποντάρισμα που έχει εισαχθεί είναι μικρότερο από το Ελάχιστο απαιτούμενο ή μεγαλύτερο από το Μέγιστο επιτρεπόμενο.

Μεμονωμένα στοιχήματα. Πρόκειται για την τοποθέτηση στοιχήματος σε μία μόνο επιλογή γεγονότος. Εάν το αποτέλεσμα είναι επιτυχές, το έπαθλο θα είναι το αποτέλεσμα του πολλαπλασιασμού του στοιχήματος με την απόδοση.

Πολλαπλά στοιχήματα: These types of bets are available in scheduled mode. Επίσης γνωστό ως παρολί. Αυτό επιτρέπει στο χρήστη να συνδυάσει 2 ή περισσότερες επιλογές διαφορετικών γεγονότων σε ένα ενιαίο στοίχημα και οι αποδόσεις των επιλογών πολλαπλασιάζονται και παράγουν μια ενιαία τιμή. Για να κερδίσει το στοίχημα πρέπει να κερδίσουν όλες οι επιλογές.

Στοιχήματα συστήματος: These types of bets are available in scheduled mode. ανάλογα με τον αριθμό των επιλογών των διαφόρων γεγονότων που επιλέγονται. Για παράδειγμα, αν επιλεγούν 3 επιλογές (a, b και c), τα στοιχήματα συστήματος που θα δημιουργηθούν θα είναι 7 ξεχωριστά στοιχήματα: 3 x Μονά (a, b και c), 3 x Διπλά (a και b, a και c, b και c) και 1 x Τριπλό (όπου όλες οι επιλογές a, b και c πρέπει να κερδίσουν). Ο χρήστης μπορεί στη συνέχεια να επιλέξει σε ποια από αυτές τις επιλογές θα ποντάρει και το ποντάρισμα. Δεν είναι απαραίτητο να κερδίζουν όλες οι επιλογές σε ένα σύστημα. Οι αποδόσεις για τα πολλαπλά στοιχήματα υπολογίζονται πολλαπλασιάζοντας τις αποδόσεις των επιλογών μαζί, με τον ίδιο τρόπο όπως τα πολλαπλά στοιχήματα παραπάνω.

Μέγιστη πληρωμή. Κάθε αγορά έχει ένα Μέγιστο ποσό πληρωμής. Αυτό το ποσό θα εμφανίζεται εάν η πληρωμή της επιλογής υπερβαίνει το Μέγιστο επιτρεπόμενο ποσό.

Αποδόσεις. Αυτό το παιχνίδι προσφέρει Αποδόσεις στις ακόλουθες μορφές: Αμερικανική, Χονγκ Κονγκ, Μαλαισιανή και Ινδονησιακή.

*Οι κλασματικές αποδόσεις στρογγυλοποιούνται στο ακέραιο μέρος (π.χ. 33,4 θα είναι 32/1) στην αναπαράσταση των αποδόσεων, ωστόσο ο υπολογισμός του κέρδους θα πληρωθεί με βάση τις δεκαδικές αποδόσεις. Μπορείτε να μεταβείτε σε δεκαδική προβολή για να δείτε τις ακριβείς αποδόσεις.

Το σύστημα εφαρμόζει πολιτική Συσσωρευμένης Στρογγυλοποίησης

Χρησιμοποιώντας αυτήν την επιλογή, η στρογγυλοποίηση θα γίνει ως εξής:

Παράδειγμα 1: 2.055 = 2.06 - Το σύστημα αυξάνει το τελευταίο δεκαδικό εάν το επόμενο είναι ίσο ή μεγαλύτερο από 5 (> = 5)

Παράδειγμα 2: 2.054 = 2.05 - Το σύστημα μειώνει το τελευταίο δεκαδικό εάν το επόμενο είναι μικρότερο από 5 (<5).

Κανόνες παιχνιδιού

● Ο αριθμός των σκύλων είναι 6.

● Η πρώτη, η δεύτερη και η τρίτη θέση καθορίζονται από το σύστημα με τη χρήση ενός RNG και της βαθμολογίας των σκύλων.

Ευκαιρίες στοιχηματισμού

Στοιχείο

Περιγραφή

Win

Ο επιλεγμένος σκύλος θα κερδίσει την κούρσα.

Place

Ο επιλεγμένος σκύλος θα τερματίσει πρώτος ή δεύτερος στην κούρσα.

Show

Ο επιλεγμένος σκύλος θα τερματίσει πρώτος, δεύτερος ή τρίτος στην κούρσα.

Exacta

Τα δύο επιλεγμένα σκυλιά θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις (με ακριβή σειρά).

Quinella

Τα δύο επιλεγμένα σκυλιά θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις (με οποιαδήποτε σειρά).

Trifecta

Τα τρία επιλεγμένα σκυλιά θα τερματίσουν στις τρεις πρώτες θέσεις (με ακριβή σειρά).

Ζυγό/Μονό

Προβλέψτε αν ο αριθμός του νικητήριου σκύλου θα είναι μονός ή ζυγός.

Over/Under

Προβλέψτε αν ο αριθμός του νικητήριου σκύλου θα είναι πάνω ή κάτω από 3,5.

Ακολουθία παιχνιδιού Κατά παραγγελία/Άμεση λειτουργία

Η ακολουθία του παιχνιδιού αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη:

Τοποθετήστε τα στοιχήματά σας. Οι αγορές στοιχημάτων, η αξιολόγηση των σκύλων και τα στατιστικά είναι διαθέσιμα για να τοποθετήσετε στοιχήματα.

Βίντεο του αγώνα. Εμφανίζεται ένα βίντεο του αγώνα.

Αποτελέσματα. Τα στοιχήματα διακανονίζονται και εμφανίζεται το αποτέλεσμα της κούρσας.

Ακολουθία παιχνιδιού: Λειτουργία προγραμματισμού

Η ακολουθία του παιχνιδιού αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη:

Προοίμιο. Οι αγορές στοιχημάτων και τα στατιστικά είναι διαθέσιμα σε αυτή τη φάση, κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης είναι δυνατή η τοποθέτηση στοιχημάτων.

Όχι άλλα στοιχήματα. Ένα κινούμενο γραφικό εμφανίζει ένα μήνυμα ότι δεν θα γίνονται δεκτά άλλα στοιχήματα για τον αγώνα.

Γεγονός. Προβάλλεται βίντεο της εκδήλωσης. Οι θέσεις εμφανίζονται και ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο.

Αποτελέσματα. Εμφανίζονται τα αποτελέσματα του αγώνα.

Πώς να τοποθετήσετε ένα στοίχημα; Κατά παραγγελία/Άμεση λειτουργία

● Επιλέξτε μια αγορά στοιχημάτων χρησιμοποιώντας το ειδικό μενού του παιχνιδιού.

● Για κάθε επιλογή, εμφανίζεται μια σύντομη περιγραφή και οι αντίστοιχες αποδόσεις. Επιλέξτε μία από τις προσφερόμενες αγορές.

● Εισάγετε το ποσό του στοιχήματος στο δελτίο στοιχήματος χρησιμοποιώντας το πεδίο "Ποσό Στοιχήματος" (Stake).

● Μπορείτε να αφαιρέσετε μια επιλογή ανά πάσα στιγμή πατώντας το κουμπί (X), (Κάδος Ανακύκλωσης) ή (Διαγραφή όλων).

● Μπορεί να επιλεγεί η "Λειτουργία στοιχήματος":

Ποντάρισμα ανά στοίχημα: το ποσό πολλαπλασιάζεται με τον αριθμό των επιλογών του συνδυασμού.

Διαχωρισμένο ποντάρισμα: το ποσό διαιρείται με τον αριθμό των επιλογών του συνδυασμού.

● Πριν από την επιβεβαίωση των στοιχημάτων, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν περισσότερα στοιχήματα πατώντας σε κάθε μία από τις αγορές ή "Προσθήκη περισσότερων επιλογών". Τα πρόσθετα στοιχήματα θα οριστούν αυτόματα στο ποσό που είχε επιλεγεί προηγουμένως για τον ίδιο τύπο συνδυασμού.

● Πατήστε το κουμπί "Τοποθέτηση στοιχήματος" ή "Έναρξη" για να καταχωρήσετε το δελτίο.

● Εμφανίζεται ένα μήνυμα επιβεβαίωσης, ο παίκτης μπορεί:

○ Πατήστε "Start" για να κλείσετε τα στοιχήματα και να ενεργοποιήσετε την απεικόνιση συμβάντων, ή

○ Πατήστε το κουμπί "Προσθήκη περισσότερων στοιχημάτων" για να επιστρέψετε στο περιβάλλον εργασίας στοιχημάτων,

● Εάν ο παίκτης ξεκινήσει, εμφανίζεται ένα μήνυμα για να επιβεβαιώσει ότι το δελτίο έχει καταχωρηθεί και θα εμφανιστεί η ζωντανή σελίδα για να παρακολουθήσετε τους αγώνες και τα πιθανά κέρδη που ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο. Ανά πάσα στιγμή ο παίκτης μπορεί να επιλέξει:

Μετάβαση στα αποτελέσματα

Μια συγκεκριμένη κυνοδρομία/αγώνα

● Μόλις ολοκληρωθεί ο αγώνας, ο χρήστης μπορεί να δει:

Τα αποτελέσματα

Το επόμενο γεγονός: Θα μεταφέρει τον χρήστη πίσω στην αρχική οθόνη του παιχνιδιού.

Πώς να τοποθετήσετε ένα στοίχημα; Προγραμματισμένη λειτουργία

● Επιλέξτε μια στοιχηματική αγορά χρησιμοποιώντας το ειδικό μενού του παιχνιδιού.

● Για κάθε επιλογή, εμφανίζεται μια σύντομη περιγραφή και οι αντίστοιχες αποδόσεις. Επιλέξτε μία από τις προσφερόμενες στοιχηματικές αγορές.

● Εισάγετε το ποσό του στοιχήματος στο δελτίο στοιχήματος χρησιμοποιώντας το πεδίο "Ποσό στοιχήματος/Stake".

● Μπορείτε να αφαιρέσετε μια επιλογή ανά πάσα στιγμή πατώντας το κουμπί (X), (Κάδος Ανακύκλωσης) ή (Διαγραφή όλων).

● Μπορεί να επιλεγεί η "Λειτουργία πασσάλου":

Ποντάρισμα ανά στοίχημα: το ποσό πολλαπλασιάζεται με τον αριθμό των επιλογών του συνδυασμού.

Μεμονωμένο ποντάρισμα: το ποσό διαιρείται με τον αριθμό των επιλογών του συνδυασμού.

● Πριν από την επιβεβαίωση των στοιχημάτων, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν περισσότερα στοιχήματα πατώντας σε κάθε μία από τις στοιχηματικές αγορές ή "Προσθήκη περισσότερων επιλογών". Τα πρόσθετα στοιχήματα θα οριστούν αυτόματα στο ποσό που είχε επιλεγεί προηγουμένως για τον ίδιο τύπο συνδυασμού.

● Πατήστε το κουμπί "Τοποθέτηση στοιχήματος" ή "Έναρξη" για να καταχωρήσετε το δελτίο.

● Μόλις ολοκληρωθεί ο αγώνας, ο χρήστης μπορεί να δει:

Αποτελέσματα

Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα;

● Επιλέξτε την ενότητα "Ιστορικό στοιχημάτων" του ειδικού μενού του παιχνιδιού.

● Επιλέξτε ένα δελτίο.

● Τα αποτελέσματα του εισιτηρίου εμφανίζονται ως λίστα όπου παρέχονται οι ακόλουθες πληροφορίες:

○ Αναγνωριστικό εισιτηρίου

○ Ημερομηνία & ώρα

○ Ποσό στοιχήματος

○ Κερδίστε

○ Κατάσταση

○ Γεγονός

○ Στοιχηματική αγορά

○ Επιλογή

○ Πιθανότητες

○ Αποτελέσματα

○ Ποσό στοιχήματος

○ Κερδίστε

○ Κατάσταση

○ Πιστωτική συναλλαγή

Όροι και ειδικές περιπτώσεις

Γλωσσάριο

Όρος

Ορισμός

Rtp

Το ποσοστό RTP είναι ένα μέτρο του ποσοστού των πονταρισμάτων που επιστρέφει ένα παιχνίδι στους παίκτες.

Αποδόσεις

Αριθμητική έκφραση που καθορίζεται από τον χειριστή, η οποία πολλαπλασιάζεται με το ποσό του πονταρίσματος του παίκτη για τον υπολογισμό των κερδών.

Ποσό στοιχήματος

Ποσό χρημάτων που ποντάρετε.

Ακύρωση

Διακοπές / Ολοκλήρωση παιχνιδιών

Σε περίπτωση διακοπών κατά τη διάρκεια της απεικόνισης του παιχνιδιού, το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί ούτως ή άλλως και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμο στο Ιστορικό Στοιχημάτων.

Ακυρώσεις

Τα στοιχήματα, τα δελτία και οι κληρώσεις μπορούν να ακυρωθούν λόγω:

● Τεχνικών αστοχιών: προβλήματα σύνδεσης στο διαδίκτυο, βλάβη του συστήματος.

● Ακύρωση συμβάντος από την πλατφόρμα, από εξουσιοδοτημένο χρήστη. Η περίπτωση αυτή εφαρμόζεται στα scheduled mode γεγονοτα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα σχετικά στοιχήματα χαρακτηρίζονται ως "Άκυρα" και τα ποσά επιστρέφονται πλήρως.

● Όταν ένας παίκτης τοποθετεί στοιχήματα σε συνδυασμένα γεγονότα και ένα από αυτά τα γεγονότα ακυρώνεται προϋποθέσεις, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις ακύρωσης όπως καθορίζονται παραπάνω, δεν ακυρώνεται ολόκληρο το δελτίο. Η ακύρωση ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο συμβάν και0ως απόδοσή του λαμβάνεται η μονάδα (1,00). Η περίπτωση αυτή εφαρμόζεται στα scheduled mode γεγονοτα.

* Οι δυσλειτουργίες ακυρώνουν όλες τις πληρωμές.

Όρια πονταρίσματος

- Τα όρια πονταρισματος του παιχνιδιού μπορεί να είναι χαμηλότερα από τα όρια της πλατφόρμας.

- Τα όρια πονταρίσματος της πλατφόρμας εμφανίζονται στη διεπαφή χρήστη.

*Μερικές αγορές ενδέχεται να είναι μπλοκαρισμένες (με γκρι χρώμα στο εικονίδιο παιχνιδιού/διεπαφή παιχνιδιού) και οι αποδόσεις που εμφανίζονται για αυτά τα στοιχήματα είναι πλασματικές.

Θεωρητική απόδοση στον παίκτη

Η θεωρητική απόδοση στον παίκτη είναι 86,2%.

5. Αγώνες μοτοσυκλέτας

Περιγραφή παιχνιδιού

Το Motorbike Races είναι ένα εικονικό παιχνίδι στοιχημάτων αγώνων που βασίζεται σε προμαγνητοσκοπημένα βίντεο. Επιλέγονται 6 μοτοσικλετιστές από μια ομάδα. Η πρώτη, η δεύτερη και η τρίτη θέση κατάταξης καθορίζονται από το σύστημα και μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα σε αγορές ανάλογα με αυτές τις πληροφορίες.

Συχνότητα. Σε αυτή τη λειτουργία, η απεικόνιση της κούρσας θα ξεκινήσει αμέσως μετά την πραγματοποίηση και την καταχώριση των στοιχημάτων. Η λειτουργία του πλήκτρου παράκαμψης επιτρέπει στον χρήστη να μετακινείται αμέσως μεταξύ των διαφόρων φάσεων του παιχνιδιού. Το κουμπί Skip Event (Παράλειψη γεγονότος) επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει μεταξύ διαφορετικών γεγονότων. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης αποφασίζει ποια κούρσα ξεκινάει, οπότε δημιουργείται μοναδικά και εκτελείται αποκλειστικά για τον χρήστη.

Συχνότητα. Προγραμματισμένη: Σε αυτή τη λειτουργία η δράση του βίντεο του αγώνα θα ξεκινά σε προκαθορισμένες χρονικές περιόδους (που καθορίζονται από μια αντίστροφη μέτρηση), στις οποίες ο χρήστης θα πρέπει να τοποθετεί τα στοιχήματα πριν από την εμφάνιση της οθόνης "όχι άλλα στοιχήματα" (δέκα δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη του γεγονότος).

Ελάχιστο και μέγιστο ποντάρισμα. Κάθε αγορά έχει ελάχιστο και μέγιστο ποσό πονταρίσματος. Αυτά τα ποσά θα εμφανίζονται εάν το ποντάρισμα που έχει εισαχθεί είναι μικρότερο από το Ελάχιστο απαιτούμενο ή μεγαλύτερο από το Μέγιστο επιτρεπόμενο.

Μοεμονωμένα στοιχήματα. Πρόκειται για την τοποθέτηση στοιχήματος σε μία μόνο επιλογή γεγονότος. Εάν το αποτέλεσμα είναι επιτυχές, το έπαθλο θα είναι το αποτέλεσμα του πολλαπλασιασμού του στοιχήματος με την απόδοση.

Πολλαπλά στοιχήματα: These types of bets are available in scheduled mode. Επίσης γνωστό ως παρολί. Αυτό επιτρέπει στο χρήστη να συνδυάσει 2 ή περισσότερες επιλογές διαφορετικών γεγονότων σε ένα ενιαίο στοίχημα και οι αποδόσεις των επιλογών πολλαπλασιάζονται και παράγουν μια ενιαία τιμή. Για να κερδίσει το στοίχημα πρέπει να κερδίσουν όλες οι επιλογές.

Στοιχήματα συστήματος: These types of bets are available in scheduled mode. ανάλογα με τον αριθμό των επιλογών των διαφόρων γεγονότων που επιλέγονται. Για παράδειγμα, αν επιλεγούν 3 επιλογές (a, b και c), τα στοιχήματα συστήματος που θα δημιουργηθούν θα είναι 7 ξεχωριστά στοιχήματα: 3 x Μονά (a, b και c), 3 x Διπλά (a και b, a και c, b και c) και 1 x Τριπλό (όπου όλες οι επιλογές a, b και c πρέπει να κερδίσουν). Ο χρήστης μπορεί στη συνέχεια να επιλέξει σε ποια από αυτές τις επιλογές θα ποντάρει και το ποντάρισμα. Δεν είναι απαραίτητο να κερδίζουν όλες οι επιλογές σε ένα σύστημα. Οι αποδόσεις για τα πολλαπλά στοιχήματα υπολογίζονται πολλαπλασιάζοντας τις αποδόσεις των επιλογών μαζί, με τον ίδιο τρόπο όπως τα πολλαπλά στοιχήματα παραπάνω.

Μέγιστη πληρωμή. Κάθε αγορά έχει ένα Μέγιστο ποσό πληρωμής. Αυτό το ποσό θα εμφανίζεται εάν η πληρωμή της επιλογής υπερβαίνει το Μέγιστο επιτρεπόμενο ποσό.

Αποδόσεις. Αυτό το παιχνίδι προσφέρει Αποδόσεις στις ακόλουθες μορφές: Αμερικανική, Χονγκ Κονγκ, Μαλαισιανή και Ινδονησιακή.

*Οι κλασματικές αποδόσεις στρογγυλοποιούνται στο ακέραιο μέρος (π.χ. 33,4 θα είναι 32/1) στην αναπαράσταση των αποδόσεων, ωστόσο ο υπολογισμός του κέρδους θα πληρωθεί με βάση τις δεκαδικές αποδόσεις. Μπορείτε να μεταβείτε σε δεκαδική προβολή για να δείτε τις ακριβείς αποδόσεις.

Το σύστημα εφαρμόζει πολιτική Συσσωρευμένης Στρογγυλοποίησης

Χρησιμοποιώντας αυτήν την επιλογή, η στρογγυλοποίηση θα γίνει ως εξής:

Παράδειγμα 1: 2.055 = 2.06 - Το σύστημα αυξάνει το τελευταίο δεκαδικό εάν το επόμενο είναι ίσο ή μεγαλύτερο από 5 (> = 5)

Παράδειγμα 2: 2.054 = 2.05 - Το σύστημα μειώνει το τελευταίο δεκαδικό εάν το επόμενο είναι μικρότερο από 5 (<5).

Κανόνες παιχνιδιού

● Ο αριθμός των μοτοσυκλετιστών είναι 6.

● Η πρώτη, η δεύτερη και η τρίτη θέση καθορίζονται από το σύστημα χρησιμοποιώντας ένα RNG και τη βαθμολογία των ποδηλατών.

Ευκαιρίες στοιχηματισμού

Στοιχείο

Περιγραφή

Κερδίστε

Ο επιλεγμένος μοτοσυκλετιστής θα κερδίσει τον αγώνα.

Place

Ο επιλεγμένος μοτοσυκλετιστής θα τερματίσει πρώτος ή δεύτερος στον αγώνα.

Show

Ο επιλεγμένος μοτοσυκλετιστής θα τερματίσει πρώτος, δεύτερος ή τρίτος στον αγώνα.

Exacta

Οι δύο επιλεγμένοι μοτοσυκλετιστές θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις (με ακριβή σειρά).

Quinella

Οι δύο επιλεγμένοι μοτοσυκλετιστές θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις (με οποιαδήποτε σειρά).

Trifecta

Οι τρεις επιλεγμένοι μοτοσυκλετιστές θα τερματίσουν στις τρεις πρώτες θέσεις (με ακριβή σειρά).

Ζυγός/Μονός

Προβλέψτε αν ο αριθμός του νικητή μοτοσυκλετιστή θα είναι μονός ή ζυγός.

Πάνω/κάτω

Προβλέψτε αν ο αριθμός του μοτοσυκλετιστή θα είναι πάνω ή κάτω από 3,5.

Ακολουθία παιχνιδιού Κατά παραγγελία/Άμεση λειτουργία

Η ακολουθία του παιχνιδιού αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη:

Τοποθετήστε τα στοιχήματά σας. Οι αγορές στοιχημάτων, η βαθμολογία των ποδηλατών και τα στατιστικά είναι διαθέσιμα για να τοποθετήσετε στοιχήματα.

Βίντεο του αγώνα. Εμφανίζεται ένα βίντεο του αγώνα.

Αποτελέσματα. Τα στοιχήματα διακανονίζονται και εμφανίζεται το αποτέλεσμα της κούρσας.

Ακολουθία παιχνιδιού: Λειτουργία προγραμματισμού

Η ακολουθία του παιχνιδιού αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη:

Προοίμιο. Οι αγορές στοιχημάτων και τα στατιστικά είναι διαθέσιμα σε αυτή τη φάση, κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης είναι δυνατή η τοποθέτηση στοιχημάτων.

Όχι άλλα στοιχήματα. Ένα κινούμενο γραφικό εμφανίζει ένα μήνυμα ότι δεν θα γίνονται δεκτά άλλα στοιχήματα για τον αγώνα.

Γεγονός. Προβάλλεται βίντεο του γεγονότος. Οι θέσεις εμφανίζονται και ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο.

Αποτελέσματα. Εμφανίζονται τα αποτελέσματα του αγώνα.

Πώς να τοποθετήσετε ένα στοίχημα; Κατά παραγγελία/Άμεση λειτουργία

● Επιλέξτε μια στοιχηματική αγορά χρησιμοποιώντας το ειδικό μενού του παιχνιδιού.

● Για κάθε επιλογή, εμφανίζεται μια σύντομη περιγραφή και οι αντίστοιχες αποδόσεις. Επιλέξτε μία από τις προσφερόμενες αγορές.

● Εισάγετε το ποσό του στοιχήματος στο δελτίο στοιχήματος χρησιμοποιώντας το πεδίο "Ποσό Στοιχήματος/Stake".

● Μπορείτε να αφαιρέσετε μια επιλογή ανά πάσα στιγμή πατώντας το κουμπί (X), (Κάδος Ανακύκλωσης) ή (Διαγραφή όλων).

● Μπορεί να επιλεγεί η "Λειτουργία ποσού στοιχήματος":

Ποντάρισμα ανά στοίχημα: το ποσό πολλαπλασιάζεται με τον αριθμό των επιλογών του συνδυασμού.

Διαχωρισμένο ποντάρισμα: το ποσό διαιρείται με τον αριθμό των επιλογών του συνδυασμού.

● Πριν από την επιβεβαίωση των στοιχημάτων, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν περισσότερα στοιχήματα πατώντας σε κάθε μία από τις αγορές ή "Προσθήκη περισσότερων επιλογών". Τα πρόσθετα στοιχήματα θα οριστούν αυτόματα στο ποσό που είχε επιλεγεί προηγουμένως για τον ίδιο τύπο συνδυασμού.

● Πατήστε το κουμπί "Τοποθέτηση στοιχήματος" ή "Έναρξη" για να καταχωρήσετε το δελτίο.

● Εμφανίζεται ένα μήνυμα επιβεβαίωσης, ο παίκτης μπορεί:

○ Πατήστε "Έναρξη" για να κλείσετε τα στοιχήματα και να ενεργοποιήσετε την απεικόνιση συμβάντων, ή

○ Πατήστε το κουμπί "Προσθήκη περισσότερων στοιχημάτων" για να επιστρέψετε στο περιβάλλον εργασίας στοιχημάτων,

● Εάν ο παίκτης ξεκινήσει, εμφανίζεται ένα μήνυμα για να επιβεβαιώσει ότι το δελτίο έχει καταχωρηθεί και θα εμφανιστεί η ζωντανή σελίδα για να παρακολουθήσετε τους αγώνες και τα πιθανά κέρδη που ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο. Ανά πάσα στιγμή ο παίκτης μπορεί να επιλέξει:

Μετάβαση στα αποτελέσματα

Ένα συγκεκριμένο αγώνα

● Μόλις ολοκληρωθεί ο αγώνας, ο χρήστης μπορεί να δει:

Αποτελέσματα

Επόμενη εκδήλωση: Θα μεταφέρει τον χρήστη πίσω στην αρχική οθόνη του παιχνιδιού.

Πώς να τοποθετήσετε ένα στοίχημα; Προγραμματισμένη λειτουργία

● Επιλέξτε μια στοιχηματική αγορά χρησιμοποιώντας το ειδικό μενού του παιχνιδιού.

● Για κάθε επιλογή, εμφανίζεται μια σύντομη περιγραφή και οι αντίστοιχες αποδόσεις. Επιλέξτε μία από τις προσφερόμενες αγορές.

● Εισάγετε το ποσό του στοιχήματος στο δελτίο στοιχήματος χρησιμοποιώντας το πεδίο "Ποσό στοιχήματος/Stake".

● Μπορείτε να αφαιρέσετε μια επιλογή ανά πάσα στιγμή πατώντας το κουμπί (X), (Κάδος Ανακύκλωσης) ή (Διαγραφή όλων).

● Μπορεί να επιλεγεί η "Λειτουργία ποσού στοιχήματος":

Ποντάρισμα ανά στοίχημα: το ποσό πολλαπλασιάζεται με τον αριθμό των επιλογών του συνδυασμού.

Διαχωρισμένο ποντάρισμα: το ποσό διαιρείται με τον αριθμό των επιλογών του συνδυασμού.

● Πριν από την επιβεβαίωση των στοιχημάτων, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν περισσότερα στοιχήματα πατώντας σε κάθε μία από τις αγορές ή "Προσθήκη περισσότερων επιλογών". Τα πρόσθετα στοιχήματα θα οριστούν αυτόματα στο ποσό που είχε επιλεγεί προηγουμένως για τον ίδιο τύπο συνδυασμού.

● Πατήστε το κουμπί "Τοποθέτηση στοιχήματος" ή "Έναρξη" για να καταχωρήσετε το δελτίο.

● Μόλις ολοκληρωθεί ο αγώνας, ο χρήστης μπορεί να δει:

Αποτελέσματα

Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα;

● Επιλέξτε την ενότητα "Ιστορικό στοιχημάτων" του ειδικού μενού του παιχνιδιού.

● Επιλέξτε ένα δελτίο.

● Τα αποτελέσματα του δελτίου εμφανίζονται ως λίστα όπου παρέχονται οι ακόλουθες πληροφορίες:

○ Αναγνωριστικό δελτίου

○ Ημερομηνία & ώρα

○ Ποσό στοιχήματος

○ Κερδίστε

○ Κατάσταση

○ Γεγονός

○ Στοιχηματική αγορά

○ Επιλογή

○ Πιθανότητες

○ Αποτελέσματα

○ Στοιχηματική αγορά

○ Κερδίστε

○ Κατάσταση

○ Πιστωτική συναλλαγή

Όροι και ειδικές περιπτώσεις

Γλωσσάριο

Όρος

Ορισμός

Rtp

Το ποσοστό RTP είναι ένα μέτρο του ποσοστού των πονταρισμάτων που επιστρέφει ένα παιχνίδι στους παίκτες.

Αποδόσεις

Αριθμητική έκφραση που καθορίζεται από τον χειριστή, η οποία πολλαπλασιάζεται με το ποσό του πονταρίσματος του παίκτη για τον υπολογισμό των κερδών.

Ποσό στοιχήματος

Ποσό χρημάτων που ποντάρετε.

Ακύρωση

Διακοπές / Ολοκλήρωση παιχνιδιών

Σε περίπτωση διακοπών κατά τη διάρκεια της απεικόνισης του παιχνιδιού, το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί ούτως ή άλλως και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμο στο Ιστορικό Στοιχημάτων.

Ακυρώσεις

Τα στοιχήματα, τα δελτία και οι κληρώσεις μπορούν να ακυρωθούν λόγω:

● Τεχνικών αστοχιών: προβλήματα σύνδεσης στο διαδίκτυο, βλάβη του συστήματος.

● Ακύρωση συμβάντος από την πλατφόρμα, από εξουσιοδοτημένο χρήστη. Η περίπτωση αυτή εφαρμόζεται στα scheduled mode γεγονοτα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα σχετικά στοιχήματα χαρακτηρίζονται ως "Άκυρα" και τα ποσά επιστρέφονται πλήρως.

● Όταν ένας παίκτης τοποθετεί στοιχήματα σε συνδυασμένα γεγονότα και ένα από αυτά τα γεγονότα ακυρώνεται προϋποθέσεις, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις ακύρωσης όπως καθορίζονται παραπάνω, δεν ακυρώνεται ολόκληρο το δελτίο. Η ακύρωση ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο συμβάν και ως απόδοσή του λαμβάνεται η μονάδα (1,00).Η περίπτωση αυτή εφαρμόζεται στα scheduled mode γεγονοτα.

*Οι δυσλειτουργίες ακυρώνουν όλες τις πληρωμές.

Όρια πονταρίσματος

- Τα όρια πονταρίσματος του παιχνιδιού μπορεί να είναι χαμηλότερα από τα όρια της πλατφόρμας.

- Τα όρια πονταρισματος της πλατφόρμας εμφανίζονται στη διεπαφή χρήστη.

*Μερικές αγορές ενδέχεται να είναι μπλοκαρισμένες (με γκρι χρώμα στο εικονίδιο παιχνιδιού/διεπαφή παιχνιδιού) και οι αποδόσεις που εμφανίζονται για αυτά τα στοιχήματα είναι πλασματικές.

Θεωρητική απόδοση στον παίκτη

Η θεωρητική απόδοση στον παίκτη είναι 86,2%.

6. Πρωτάθλημα Ευρώπης - Τουρνουά

Περιγραφή παιχνιδιού

Μια σειρά αγώνων ποδοσφαίρου σε 3D animation με φανταστικές/υποθετικές ομάδες.Το παιχνίδι Tournaments- Euro Champions έχει ως στόχο να μιμηθεί τη μορφή των αγώνων Κυπέλλου.

Συχνότητα: Συχνότητα: Κατά παραγγελία. Σε αυτή τη λειτουργία, το βίντεο των αγώνων θα ξεκινήσει αμέσως μετά την τοποθέτηση και εγγραφή των στοιχημάτων. Εκτός από τη δυνατότητα προβολής του αγώνα ή των αγώνων στους οποίους οι χρήστες έχουν τοποθετήσει ένα στοίχημα, έχουν επίσης τη δυνατότητα προβολής όλων των βίντεο ποδοσφαίρου που συμβαίνουν ανά πάσα στιγμή. Η λειτουργικότητα του κουμπιού Skip Week επιτρέπει στον χρήστη να μετακινείται άμεσα μεταξύ των διαφόρων φάσεων του παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης αποφασίζει ποιος αγώνας ξεκινά, οπότε δημιουργείται μοναδικά και εκτελείται αποκλειστικά για τον χρήστη.

Συχνότητα: Συχνότητα: Προγραμματισμένη. Σε αυτή τη λειτουργία η δράση των παιχνιδιών με βίντεο θα ξεκινά σε προκαθορισμένες χρονικές περιόδους (που καθορίζονται από μια αντίστροφη μέτρηση), στις οποίες ο χρήστης θα πρέπει να τοποθετεί τα στοιχήματα πριν από την εμφάνιση της οθόνης "όχι άλλα στοιχήματα" (δέκα δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη του γεγονότος).

Μεμονωμένα στοιχήματα. Πρόκειται για την τοποθέτηση στοιχήματος σε μία μόνο επιλογή γεγονότος. Εάν το αποτέλεσμα είναι επιτυχές, το έπαθλο θα είναι το αποτέλεσμα του πολλαπλασιασμού του στοιχήματος με την απόδοση.

Πολλαπλά στοιχήματα: Επίσης γνωστό ως συσσωρευτής. Αυτό επιτρέπει στο χρήστη να συνδυάσει 2 ή περισσότερες επιλογές διαφορετικών γεγονότων σε ένα ενιαίο στοίχημα και οι αποδόσεις των επιλογών πολλαπλασιάζονται και παράγουν μια ενιαία τιμή. Για να κερδίσει το στοίχημα πρέπει να κερδίσουν όλες οι επιλογές.

Στοιχήματα συστήματος: ανάλογα με τον αριθμό των επιλογών των διαφόρων γεγονότων που επιλέγονται. Για παράδειγμα, αν επιλεγούν 3 επιλογές (α, β και γ), τα στοιχήματα συστήματος που θα δημιουργηθούν θα είναι 7 ξεχωριστά στοιχήματα: 3 x Μονά (a, b και c), 3 x Διπλά (a και b, a και c, b και c) και 1 x Τριπλό (όπου όλες οι επιλογές a, b και c πρέπει να κερδίσουν). Ο χρήστης μπορεί στη συνέχεια να επιλέξει σε ποια από αυτές τις επιλογές θα ποντάρει και το ποντάρισμα. Δεν είναι απαραίτητο να κερδίζουν όλες οι επιλογές σε ένα σύστημα. Οι αποδόσεις για τα πολλαπλά στοιχήματα υπολογίζονται πολλαπλασιάζοντας τις αποδόσεις των επιλογών μαζί, με τον ίδιο τρόπο όπως τα πολλαπλά στοιχήματα παραπάνω.

Μέγιστη πληρωμή. Κάθε τύπος στοιχήματος έχει ένα Μέγιστο ποσό πληρωμής. Αυτό το ποσό θα εμφανίζεται εάν η πληρωμή της επιλογής υπερβαίνει το Μέγιστο επιτρεπόμενο ποσό.

Ελάχιστο και μέγιστο ποντάρισμα. Κάθε τύπος στοιχήματος έχει ελάχιστο και μέγιστο ποσό πονταρίσματος. Αυτά τα ποσά θα εμφανίζονται εάν το ποντάρισμα που έχει εισαχθεί είναι μικρότερο από το Ελάχιστο απαιτούμενο ή μεγαλύτερο από το Μέγιστο επιτρεπόμενο.

Αποδόσεις. Αυτό το παιχνίδι προσφέρει Αποδόσεις στις ακόλουθες μορφές: Αμερικάνικη, Χονγκ Κονγκ και Ινδο.

*Οι κλασματικές αποδόσεις στρογγυλοποιούνται στο ακέραιο μέρος (π.χ. 33,4 θα είναι 32/1) στην αναπαράσταση των αποδόσεων, ωστόσο ο υπολογισμός του κέρδους θα πληρωθεί με βάση τις δεκαδικές αποδόσεις. Μπορείτε να μεταβείτε σε δεκαδική προβολή για να δείτε τις ακριβείς αποδόσεις.

Το σύστημα εφαρμόζει πολιτική Συσσωρευμένης Στρογγυλοποίησης

Χρησιμοποιώντας αυτήν την επιλογή, η στρογγυλοποίηση θα γίνει ως εξής:

Παράδειγμα 1: 2.055 = 2.06 - Το σύστημα αυξάνει το τελευταίο δεκαδικό εάν το επόμενο είναι ίσο ή μεγαλύτερο από 5 (> = 5)

Παράδειγμα 2: 2.054 = 2.05 - Το σύστημα μειώνει το τελευταίο δεκαδικό εάν το επόμενο είναι μικρότερο από 5 (<5).

Κανόνες παιχνιδιού

1. Κάθε τουρνουά έχει ζυγό αριθμό ομάδων.

2. Οι αγώνες ομαδοποιούνται σε ημέρες ή εβδομάδες αγώνων.

3. Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε δύο φάσεις:

1. Στάδιο ομίλων

1. 32 ομάδες συμμετέχουν στη φάση των ομίλων

2. 8 ομάδες των 4 ομάδων

3. Κάθε ομάδα παίζει δύο αγώνες με τις άλλες ομάδες του ίδιου ομίλου, με τρεις βαθμούς για νίκη, έναν βαθμό για ισοπαλία και κανέναν για ήττα.

4. Ο αριθμός των γύρων είναι 6, ο αριθμός των αγωνιστικών ημερών είναι 2

5. Το σύνολο των αγώνων ανά όμιλο είναι 6 (γύροι)

6. Οι δύο πρώτες ομάδες προκρίνονται ανά όμιλο

7. Η κατάταξη των ομάδων καθορίζεται με βάση αυτά τα κριτήρια:

1. Μεγαλύτερος αριθμός πόντων

2. Καλύτερη διαφορά τερμάτων

3. Μεγαλύτερος αριθμός γκολ

4. Επίπεδο ομάδας

2. Στάδιο νοκ άουτ

1. 16 ομάδες λαμβάνουν μέρος σε αυτό το στάδιο

2. 4 στάδια (γύρος των 16, προημιτελικά, ημιτελικά, τελικός)

3. 2 αγώνες νοκ-άουτ (γύρος των 16, προημιτελικά, ημιτελικά), 1 αγώνας νοκ-άουτ (τελικός)

4. Σε περίπτωση ισοπαλίας, τα γκολ που σημειώνονται εκτός έδρας μετράνε διπλά και τελικά διεξάγεται διαδικασία πέναλτι.

5. Η αγορά Qualify προσφέρεται μόνο σε αυτή τη φάση

4. Διατίθενται επίσης μεμονωμένα, συνδυαστικά και συστημικά στοιχήματα.

5. Τα κέρδη υπολογίζονται πολλαπλασιάζοντας το ποντάρισμα με τις αποδόσεις.

Ευκαιρίες στοιχηματισμού

Διαθέσιμες αγορές:

Αποτέλεσμα αγώνα (1X2): Ένα στοίχημα για να προβλέψετε αν η γηπεδούχος ομάδα θα κερδίσει, η φιλοξενούμενη ομάδα θα κερδίσει ή θα υπάρξει ισοπαλία.

Διπλή ευκαιρία: Ένα στοίχημα σε δύο από τα τρία πιθανά γεγονότα (Home-Draw, Away-Draw, Away-Home).

Ημίχρονο/πλήρης χρόνος: Ένα στοίχημα για την πρόβλεψη του αποτελέσματος ενός παιχνιδιού στο ημίχρονο και επίσης του αποτελέσματος του ίδιου παιχνιδιού στην πλήρη ώρα.

Goal Goal/No Goal: Ένα στοίχημα που προβλέπει αν τουλάχιστον μία από τις ομάδες δεν θα σκοράρει σε έναν πλήρη ποδοσφαιρικό αγώνα.

Over/Under - Ένα στοίχημα που προβλέπει αν θα σημειωθούν περισσότερα ή λιγότερα από 1,5, 2,5, 3,5 ή 4,5 γκολ κατά τη διάρκεια ενός πλήρους ποδοσφαιρικού αγώνα. Η αγορά Over/Under στην καρτέλα " 1x2 + Χάντικαπ + Over/Under" σχετίζεται με την αγορά Match Asian Handicap της καρτέλας Asian Handicap.

1x2 + Over/Under 2.5 + Goal goal/No Goal: Στοίχημα για την πρόβλεψη του αποτελέσματος του αγώνα, εάν θα σημειωθούν περισσότερα ή λιγότερα από 2.5 γκολ κατά τη διάρκεια ενός πλήρους ποδοσφαιρικού αγώνα και εάν τουλάχιστον μία από τις ομάδες δεν θα σκοράρει σε έναν πλήρη ποδοσφαιρικό αγώνα.

Συνολικά γκολ: Ένα στοίχημα για την πρόβλεψη του ακριβούς αριθμού των τερμάτων που θα σημειωθούν στον αγώνα.

1x2 + Συνολικά γκολ: Ένα στοίχημα για την πρόβλεψη του αποτελέσματος του αγώνα και του αριθμού των τερμάτων που θα σημειωθούν.

Σωστό σκορ: Το στοίχημα για την πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, με τη σωστή σειρά (γηπεδούχος - φιλοξενούμενος).

Multigoal: Ένα στοίχημα για την πρόβλεψη μιας σειράς τερμάτων του αγώνα.

Πρόκριση: Ένα στοίχημα για να προβλέψετε πόσο μακριά θα φτάσει η επιλεγμένη ομάδα στη διοργάνωση.

Ασιατικό χάντικαπ (HDP): Αυτή η αγορά ουσιαστικά προσθέτει ή αφαιρεί γκολ από την γηπεδούχο και τη φιλοξενούμενη ομάδα και έτσι η αγορά βασίζεται στο Περιθώριο Νίκης (ή τη Διαφορά στο Σκορ). Υπάρχουν ουσιαστικά τέσσερις διαφορετικοί τύποι χάντικαπ. Δείτε τον παρακάτω πίνακα με όλες τις δυνατότητες:

Ακολουθία παιχνιδιού Κατά παραγγελία/Άμεση λειτουργία

Η ακολουθία του παιχνιδιού αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη:

Τοποθετήστε τα στοιχήματά σας. Οι αγορές στοιχημάτων, η αξιολόγηση των ανταγωνιστών και τα στατιστικά είναι διαθέσιμα για να τοποθετήσετε στοιχήματα.

Βίντεο του αγώνα. Εμφανίζεται ένα βίντεο του αγώνα.

Αποτελέσματα. Τα στοιχήματα διακανονίζονται και εμφανίζεται το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ακολουθία παιχνιδιού: Λειτουργία προγραμματισμού

Η ακολουθία του παιχνιδιού αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη:

Προοίμιο. Οι αγορές στοιχημάτων και τα στατιστικά είναι διαθέσιμα σε αυτή τη φάση, κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης είναι δυνατή η τοποθέτηση στοιχημάτων.

Όχι άλλα στοιχήματα. Ένα κινούμενο γραφικό εμφανίζει ένα μήνυμα ότι δεν θα γίνονται δεκτά άλλα στοιχήματα για τον αγώνα.

Γεγονός. Προβάλλεται βίντεο του γεγονότος. Οι θέσεις εμφανίζονται και ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο.

Αποτελέσματα. Εμφανίζονται τα αποτελέσματα του αγώνα.

Πώς να τοποθετήσετε ένα στοίχημα; Λειτουργία κατά παραγγελία

● Επιλέξτε μια στοιχηματική αγορά χρησιμοποιώντας το περιβάλλον εργασίας χρήστη στοιχημάτων.

● Για να δείτε διαφορετικές αποδόσεις και ζευγάρια/ φάσεις ομάδων, πατήστε το κουμπί "Skip Week/Παράλειψη εβδομάδας".

● Όταν γίνει τουλάχιστον μία επιλογή, το κουπόνι στοιχήματος θα ενεργοποιηθεί.

● Από προεπιλογή, θα εμφανιστεί η μεγαλύτερη ομάδα συνδυασμών. Πατήστε "Others" (Άλλοι) για να εμφανιστούν άλλοι συνδυασμοί.

● Εισάγετε το ποσό του στοιχήματος στο δελτίο στοιχήματος χρησιμοποιώντας τα πεδία δίπλα στην περιγραφή του συνδυασμού:

○ Πληκτρολογήστε στο πεδίο του πλαισίου κειμένου,

○ ή κάντε κλικ στις μάρκες για να αυξήσετε το ποσό.

● Μπορείτε να αφαιρέσετε μια επιλογή ανά πάσα στιγμή πατώντας το κουμπί (X), (Κάδος Ανακύκλωσης) ή (Διαγραφή όλων).

● Μπορεί να επιλεγεί η "Λειτουργία στοιχηματικού ποσού":

Ποντάρισμα ανά στοίχημα: το ποσό πολλαπλασιάζεται με τον αριθμό των επιλογών του συνδυασμού.

Διαχωρισμένο ποντάρισμα: το ποσό διαιρείται με τον αριθμό των επιλογών του συνδυασμού.

● Πριν από την επιβεβαίωση των στοιχημάτων, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν περισσότερα στοιχήματα πατώντας σε κάθε μία από τις αγορές ή "Προσθήκη περισσότερων επιλογών". Τα πρόσθετα στοιχήματα θα οριστούν αυτόματα στο ποσό που είχε επιλεγεί προηγουμένως για τον ίδιο τύπο συνδυασμού.

● Πατήστε το κουμπί "Τοποθέτηση στοιχήματος" ή "Έναρξη" για να καταχωρήσετε το δελτίο.

● Εμφανίζεται ένα μήνυμα επιβεβαίωσης, ο παίκτης μπορεί:

○ Πατήστε "Start/Έναρξη" για να κλείσετε τα στοιχήματα και να ενεργοποιήσετε την απεικόνιση συμβάντων, ή

○ Πατήστε το κουμπί "Προσθήκη περισσότερων στοιχημάτων" για να επιστρέψετε στο περιβάλλον εργασίας στοιχημάτων,

● Εάν ο παίκτης ξεκινήσει, εμφανίζεται ένα μήνυμα για να επιβεβαιώσει ότι το δελτίο έχει καταχωρηθεί και θα εμφανιστεί η ζωντανή σελίδα για να παρακολουθήσετε τους αγώνες και τα πιθανά κέρδη που ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο. Ανά πάσα στιγμή ο παίκτης μπορεί:

Μετάβαση στα αποτελέσματα

Επιλέξτε ένα συγκεκριμένο αγώνα

● Μόλις ολοκληρωθεί ο αγώνας, ο χρήστης μπορεί να δει:

Αποτελέσματα

Επόμενη εκδήλωση: Θα μεταφέρει τον χρήστη πίσω στην αρχική οθόνη του παιχνιδιού.

Πώς να τοποθετήσετε ένα στοίχημα; Σε προγραμματισμένη λειτουργία

Επιλέξτε μια αγορά στοιχημάτων χρησιμοποιώντας το ειδικό μενού του παιχνιδιού.

Για κάθε επιλογή, εμφανίζεται μια σύντομη περιγραφή και οι αντίστοιχες αποδόσεις. Επιλέξτε μία από τις προσφερόμενες αγορές.

Το κουπόνι στοιχήματος θα ενεργοποιηθεί μόλις ο χρήστης κάνει μια επιλογή.

Εισάγετε το ποσό του στοιχήματος στο δελτίο στοιχήματος χρησιμοποιώντας τα πεδία δίπλα στην περιγραφή του συνδυασμού:

Μπορείτε να αφαιρέσετε μια επιλογή ανά πάσα στιγμή πατώντας το κουμπί (X), (Κάδος Ανακύκλωσης) ή (Διαγραφή όλων).

Μπορεί να επιλεγεί η "Λειτουργία στοιχηματικού ποσού":

Πριν από την επιβεβαίωση των στοιχημάτων, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν περισσότερα στοιχήματα πατώντας σε κάθε μία από τις αγορές ή επιλέγοντας "Προσθήκη περισσότερων στοιχημάτων".

Πατήστε το κουμπί "Τοποθέτηση στοιχήματος" για να καταχωρήσετε το δελτίο.

Εμφανίζεται ένα μήνυμα επιβεβαίωσης για να επιβεβαιώσει ότι το δελτίο έχει καταχωρηθεί.

.

Μόλις ολοκληρωθεί ο αγώνας, ο χρήστης μπορεί να δει:

Στην οθόνη εμφανίζεται η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του επόμενου συμβάντος.

Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα;

● Επιλέξτε την καρτέλα "Ιστορικό στοιχημάτων" στο ειδικό μενού του παιχνιδιού.

● Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα στοιχήματα που εμφανίζονται στη λίστα και η οθόνη θα επεκταθεί για να εμφανίσει τις συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το στοίχημα:

- Αναγνωριστικό εισιτηρίου

- Ημερομηνία & ώρα

- Στοιχηματικό ποσό

- Κερδίστε

- Κατάσταση

- Γεγονός

- Στοιχηματική Αγορά

- Επιλογή

- Πιθανότητες

- Αποτελέσματα

- Στοιχηματικό ποσό

- Κερδίστε

- Κατάσταση

- Πιστωτική συναλλαγή

Όροι και ειδικές περιπτώσεις

Γλωσσάριο

Όρος

Ορισμός

Αποδόσεις

Αριθμητική έκφραση που καθορίζεται από τον χειριστή, η οποία πολλαπλασιάζεται με το ποσό του πονταρίσματος του παίκτη για τον υπολογισμό των κερδών.

Στοιχηματικό πσοό

Ποσό χρημάτων που ποντάρετε.

RTP

Η θεωρητική επιστροφή στον παίκτη

Αγορές

Οι στοιχηματικές ευκαιρίες.

Διακοπές / Ολοκλήρωση παιχνιδιών

Σε περίπτωση διακοπών κατά τη διάρκεια της απεικόνισης του παιχνιδιού, το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί ούτως ή άλλως και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμο στο Ιστορικό Στοιχημάτων.

Ακυρώσεις

Τα στοιχήματα, τα δελτία και οι κληρώσεις μπορούν να ακυρωθούν λόγω:

● Τεχνικών αστοχιών: προβλήματα σύνδεσης στο διαδίκτυο, βλάβη του συστήματος.

● Ακύρωση συμβάντος από την πλατφόρμα, από εξουσιοδοτημένο χρήστη. Η περίπτωση αυτή εφαρμόζεται στα scheduled mode γεγονοτα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα σχετικά στοιχήματα χαρακτηρίζονται ως "Άκυρα" και τα ποσά επιστρέφονται πλήρως.

● Όταν ένας παίκτης τοποθετεί στοιχήματα σε συνδυασμένα γεγονότα και ένα από αυτά τα γεγονότα ακυρώνεται προϋποθέσεις, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις ακύρωσης όπως καθορίζονται παραπάνω, δεν ακυρώνεται ολόκληρο το δελτίο. Η ακύρωση ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο συμβάν και ως απόδοσή του λαμβάνεται η μονάδα (1,00).Η περίπτωση αυτή εφαρμόζεται στα scheduled mode γεγονοτα.

*Οι δυσλειτουργίες ακυρώνουν όλες τις πληρωμές.

Όρια πονταρίσματος

- Τα όρια πονταρίσματος του παιχνιδιού μπορεί να είναι χαμηλότερα από τα όρια της πλατφόρμας.

- Τα όρια πονταρίσματος της πλατφόρμας εμφανίζονται στη διεπαφή χρήστη.

*Μερικές αγορές ενδέχεται να είναι μπλοκαρισμένες (με γκρι χρώμα στο εικονίδιο παιχνιδιού/διεπαφή παιχνιδιού) και οι αποδόσεις που εμφανίζονται για αυτά τα στοιχήματα είναι πλασματικές.

Θεωρητική απόδοση στον παίκτη

Η θεωρητική απόδοση στον παίκτη είναι 86,2%.

7. Παγκόσμιο Κύπελλο

Περιγραφή παιχνιδιού

Μια σειρά αγώνων ποδοσφαίρου σε 3D animation με υποθετικές ομάδες. Το παιχνίδι Tournaments- World Cup έχει ως στόχο να μιμηθεί τη μορφή των αγώνων των Κυπέλλων.

Συχνότητα: Συχνότητα: Κατά παραγγελία. Σε αυτή τη λειτουργία, το βίντεο των αγώνων θα ξεκινήσει αμέσως μετά την τοποθέτηση και εγγραφή των στοιχημάτων. Εκτός από τη δυνατότητα προβολής του αγώνα ή των αγώνων στους οποίους οι χρήστες έχουν τοποθετήσει ένα στοίχημα, έχουν επίσης τη δυνατότητα προβολής όλων των βίντεο ποδοσφαίρου που συμβαίνουν ανά πάσα στιγμή. Η λειτουργικότητα του κουμπιού Skip Week επιτρέπει στον χρήστη να μετακινείται άμεσα μεταξύ των διαφόρων φάσεων του παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης αποφασίζει ποιος αγώνας ξεκινά, οπότε δημιουργείται μοναδικά και εκτελείται αποκλειστικά για τον χρήστη.

Συχνότητα: Συχνότητα: Προγραμματισμένη. Σε αυτή τη λειτουργία η δράση των παιχνιδιών με βίντεο θα ξεκινά σε προκαθορισμένες χρονικές περιόδους (που καθορίζονται από μια αντίστροφη μέτρηση), στις οποίες ο χρήστης θα πρέπει να τοποθετεί τα στοιχήματα πριν από την εμφάνιση της οθόνης "όχι άλλα στοιχήματα" (δέκα δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη του γεγονότος).

Μεμονωμένα στοιχήματα. Πρόκειται για την τοποθέτηση στοιχήματος σε μία μόνο επιλογή γεγονότος. Εάν το αποτέλεσμα είναι επιτυχές, το έπαθλο θα είναι το αποτέλεσμα του πολλαπλασιασμού του στοιχήματος με την απόδοση.

Πολλαπλά στοιχήματα: Επίσης γνωστό ως συσσωρευτής. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να συνδυάσει 2 ή περισσότερες επιλογές διαφορετικών γεγονότων σε ένα ενιαίο στοίχημα και οι αποδόσεις των επιλογών πολλαπλασιάζονται και παράγουν μια ενιαία τιμή. Για να κερδίσει το στοίχημα πρέπει να κερδίσουν όλες οι επιλογές.

Στοιχήματα συστήματος: ανάλογα με τον αριθμό των επιλογών των διαφόρων γεγονότων που επιλέγονται. Για παράδειγμα, αν επιλεγούν 3 επιλογές (α, β και γ), τα στοιχήματα συστήματος που θα δημιουργηθούν θα είναι 7 ξεχωριστά στοιχήματα: 3 x Μονά (a, b και c), 3 x Διπλά (a και b, a και c, b και c) και 1 x Τριπλό (όπου όλες οι επιλογές a, b και c πρέπει να κερδίσουν). Ο χρήστης μπορεί στη συνέχεια να επιλέξει σε ποια από αυτές τις επιλογές θα ποντάρει και το ποντάρισμα. Δεν είναι απαραίτητο να κερδίζουν όλες οι επιλογές σε ένα σύστημα. Οι αποδόσεις για τα πολλαπλά στοιχήματα υπολογίζονται πολλαπλασιάζοντας τις αποδόσεις των επιλογών μαζί, με τον ίδιο τρόπο όπως τα πολλαπλά στοιχήματα παραπάνω.

Μέγιστη πληρωμή. Κάθε τύπος στοιχήματος έχει ένα Μέγιστο ποσό πληρωμής. Αυτό το ποσό θα εμφανίζεται εάν η πληρωμή της επιλογής υπερβαίνει το Μέγιστο επιτρεπόμενο ποσό.

Ελάχιστο και μέγιστο ποντάρισμα. Κάθε τύπος στοιχήματος έχει ελάχιστο και μέγιστο ποσό πονταρίσματος. Αυτά τα ποσά θα εμφανίζονται εάν το ποντάρισμα που έχει εισαχθεί είναι μικρότερο από το Ελάχιστο απαιτούμενο ή μεγαλύτερο από το Μέγιστο επιτρεπόμενο.

Αποδόσεις. Αυτό το παιχνίδι προσφέρει Αποδόσεις στις ακόλουθες μορφές: Αμερικάνικη, Χονγκ Κονγκ και Ινδονησιακή.

*Οι κλασματικές αποδόσεις στρογγυλοποιούνται στο ακέραιο μέρος (π.χ. 33,4 θα είναι 32/1) στην αναπαράσταση των αποδόσεων, ωστόσο ο υπολογισμός του κέρδους θα πληρωθεί με βάση τις δεκαδικές αποδόσεις. Μπορείτε να μεταβείτε σε δεκαδική προβολή για να δείτε τις ακριβείς αποδόσεις.

Το σύστημα εφαρμόζει πολιτική Συσσωρευμένης Στρογγυλοποίησης

Χρησιμοποιώντας αυτήν την επιλογή, η στρογγυλοποίηση θα γίνει ως εξής:

Παράδειγμα 1: 2.055 = 2.06 - Το σύστημα αυξάνει το τελευταίο δεκαδικό εάν το επόμενο είναι ίσο ή μεγαλύτερο από 5 (> = 5)

Παράδειγμα 2: 2.054 = 2.05 - Το σύστημα μειώνει το τελευταίο δεκαδικό εάν το επόμενο είναι μικρότερο από 5 (<5).

Κανόνες παιχνιδιού

1. Κάθε τουρνουά έχει ζυγό αριθμό ομάδων.

2. Οι αγώνες ομαδοποιούνται σε ημέρες ή εβδομάδες αγώνων.

3. Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε δύο φάσεις:

1. Φάση ομίλων

1. 32 ομάδες συμμετέχουν στη φάση των ομίλων

2. 8 ομάδες των 4 ομάδων

3. Κάθε ομάδα παίζει έναν αγώνα με κάθε μία από τις άλλες ομάδες του ίδιου ομίλου, με τρεις βαθμούς για νίκη, έναν βαθμό για ισοπαλία και κανέναν για ήττα.

4. Σε κάθε γύρο υπάρχουν 2 αγώνες ανά όμιλο

5. Κάθε γύρος χωρίζεται σε δύο αγωνιστικές ημέρες, 8 αγώνες ανά αγωνιστική ημέρα και 16 αγώνες ανά γύρο.

6. Ο αριθμός των γύρων είναι 3, ο αριθμός των αγωνιστικών ημερών είναι 6.

7. Το σύνολο των αγώνων ανά ομάδα είναι 6.

8. Οι δύο πρώτες ομάδες προκρίνονται από κάθε όμιλο σύμφωνα με τους κανόνες της FIFA

2. Φάση νοκ άουτ

9. Το Golden Goal αντικαθίσταται από ένα στάδιο πέναλτι

10. 16 ομάδες λαμβάνουν μέρος σε αυτό το στάδιο

11. 1 αγώνας νοκ άουτ

12. 4 φάσεις (δεκαέξι, προημιτελικοί, ημιτελικοί, τελικός)

13. Η στοιχηματική αγορά Qualify προσφέρεται μόνο σε αυτή τη φάση

4. Διατίθενται επίσης μεμονωμένα, συνδυαστικά και συστημικά στοιχήματα.

5. Τα κέρδη υπολογίζονται πολλαπλασιάζοντας το ποντάρισμα με τις αποδόσεις.

Ευκαιρίες στοιχηματισμού

Διαθέσιμες αγορές:

Αποτέλεσμα αγώνα (1X2): Ένα στοίχημα για να προβλέψετε αν η γηπεδούχος ομάδα θα κερδίσει, η φιλοξενούμενη ομάδα θα κερδίσει ή θα υπάρξει ισοπαλία.

Διπλή ευκαιρία: Ένα στοίχημα σε δύο από τα τρία πιθανά γεγονότα (Home-Draw, Away-Draw, Away-Home).

Ημίχρονο/πλήρης χρόνος: Ένα στοίχημα για την πρόβλεψη του αποτελέσματος ενός παιχνιδιού στο ημίχρονο και επίσης του αποτελέσματος του ίδιου παιχνιδιού με την ολοκλήρωση του αγώνα.

Goal Goal/No Goal: Ένα στοίχημα που προβλέπει αν τουλάχιστον μία από τις ομάδες δεν θα σκοράρει σε έναν πλήρη ποδοσφαιρικό αγώνα.

Over/Under - Ένα στοίχημα που προβλέπει αν θα σημειωθούν περισσότερα ή λιγότερα από 1,5, 2,5, 3,5 ή 4,5 γκολ κατά τη διάρκεια ενός πλήρους ποδοσφαιρικού αγώνα. Η στοιχηματική αγορά Over/Under στην καρτέλα " 1x2 + Χάντικαπ + Over/Under" σχετίζεται με την στοιχηματική αγορά Match Asian Handicap της καρτέλας Asian Handicap.

1x2 + Over/Under 2.5 + Goal goal/No Goal: Στοίχημα για την πρόβλεψη του αποτελέσματος του αγώνα, εάν θα σημειωθούν περισσότερα ή λιγότερα από 2,5 γκολ κατά τη διάρκεια ενός πλήρους ποδοσφαιρικού αγώνα και εάν τουλάχιστον μία από τις ομάδες δεν θα σκοράρει σε έναν πλήρη ποδοσφαιρικό αγώνα.

Συνολικά γκολ: Ένα στοίχημα για την πρόβλεψη του ακριβούς αριθμού των τερμάτων που θα σημειωθούν στον αγώνα.

1x2 + Συνολικά γκολ: Ένα στοίχημα για την πρόβλεψη του αποτελέσματος του αγώνα και του αριθμού των τερμάτων που θα σημειωθούν.

Σωστό σκορ: Το στοίχημα για την πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, με τη σωστή σειρά (γηπεδούχος - φιλοξενούμενος).

Multigoal: Ένα στοίχημα για την πρόβλεψη μιας σειράς τερμάτων του αγώνα.

Πρόκριση: Ένα στοίχημα για το πόσο μακριά θα φτάσει η επιλεγμένη ομάδα στην διοργάνωση.

Ασιατικό χάντικαπ (HDP): Αυτή η στοιχηματική αγορά ουσιαστικά προσθέτει ή αφαιρεί γκολ από την γηπεδούχο και τη φιλοξενούμενη ομάδα και έτσι βασίζεται στο Περιθώριο Νίκης (ή τη Διαφορά στο Σκορ). Υπάρχουν ουσιαστικά τέσσερις διαφορετικοί τύποι χάντικαπ. Δείτε τον παρακάτω πίνακα με όλες τις δυνατότητες:

Ακολουθία παιχνιδιού Κατά παραγγελία/Μετάθεση

Η ακολουθία του παιχνιδιού αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη:

Τοποθετήστε τα στοιχήματά σας. Οι στοιχηματικές αγορές, η αξιολόγηση των ομάδων και τα στατιστικά είναι διαθέσιμα για να τοποθετήσετε στοιχήματα.

Βίντεο του αγώνα. Εμφανίζεται ένα βίντεο του αγώνα.

Αποτελέσματα. Τα στοιχήματα διακανονίζονται και εμφανίζεται το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ακολουθία παιχνιδιού: Λειτουργία προγραμματισμού

Η ακολουθία του παιχνιδιού αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη:

Προοίμιο. Οι στοιχηματικές αγορές και τα στατιστικά είναι διαθέσιμα σε αυτή τη φάση. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης είναι δυνατή η τοποθέτηση στοιχημάτων.

Όχι άλλα στοιχήματα. Ένα κινούμενο γραφικό εμφανίζει ένα μήνυμα ότι δεν θα γίνονται δεκτά άλλα στοιχήματα για τον αγώνα.

Γεγονός. Προβάλλεται βίντεο του γεγονότος.

Αποτελέσματα. Εμφανίζονται τα αποτελέσματα του αγώνα.

Πώς να τοποθετήσετε ένα στοίχημα. Λειτουργία κατά παραγγελία.

● Επιλέξτε μια στοιχηματική αγορά χρησιμοποιώντας το ειδικό μενού του παιχνιδιού.

● Για να δείτε διαφορετικές αποδόσεις και ζευγάρια/ φάσεις ομάδων, πατήστε το κουμπί "Παράλειψη εβδομάδος (Skip Week)".

● Όταν γίνει τουλάχιστον μία επιλογή, το κουπόνι στοιχήματος θα ενεργοποιηθεί.

● Από προεπιλογή, θα εμφανιστεί η μεγαλύτερη ομάδα συνδυασμών. Πατήστε "Others" (Άλλοι) για να εμφανιστούν άλλοι συνδυασμοί.

● Εισάγετε το ποσό του στοιχήματος στο δελτίο στοιχήματος χρησιμοποιώντας τα πεδία δίπλα στην περιγραφή του συνδυασμού:

○ Πληκτρολογήστε στο πεδίο του πλαισίου κειμένου,

○ ή κάντε κλικ στις μάρκες για να αυξήσετε το ποσό.

● Μπορείτε να αφαιρέσετε μια επιλογή ανά πάσα στιγμή πατώντας το κουμπί (X), (Κάδος Ανακύκλωσης) ή (Διαγραφή όλων).

● Μπορεί να επιλεγεί η "Λειτουργία στοιχήματος":

Ποντάρισμα ανά στοίχημα: το ποσό πολλαπλασιάζεται με τον αριθμό των επιλογών του συνδυασμού.

Διαχωρισμένο ποντάρισμα: το ποσό διαιρείται με τον αριθμό των επιλογών του συνδυασμού.

● Πριν από την επιβεβαίωση των στοιχημάτων, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν περισσότερα στοιχήματα πατώντας σε κάθε μία από τις αγορές ή "Προσθήκη περισσότερων επιλογών". Τα πρόσθετα στοιχήματα θα οριστούν αυτόματα στο ποσό που είχε επιλεγεί προηγουμένως για τον ίδιο τύπο συνδυασμού.

● Πατήστε το κουμπί "Τοποθέτηση στοιχήματος" ή "Έναρξη" για να καταχωρήσετε το δελτίο.

● Εμφανίζεται ένα μήνυμα επιβεβαίωσης, ο παίκτης μπορεί:

○ Πατήστε "Start" για να κλείσετε τα στοιχήματα και να ενεργοποιήσετε την απεικόνιση συμβάντων, ή

○ Πατήστε το κουμπί "Προσθήκη περισσότερων στοιχημάτων" για να επιστρέψετε στο περιβάλλον εργασίας στοιχημάτων,

● Εάν ο παίκτης ξεκινήσει, εμφανίζεται ένα μήνυμα για να επιβεβαιώσει ότι το δελτίο έχει καταχωρηθεί και θα εμφανιστεί η ζωντανή σελίδα για να παρακολουθήσετε τους αγώνες και τα πιθανά κέρδη που ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο. Ανά πάσα στιγμή ο παίκτης μπορεί:

Μετάβαση στα αποτελέσματα

Επιλέξτε ένα συγκεκριμένο αγώνα

● Μόλις ολοκληρωθεί ο αγώνας, ο χρήστης μπορεί να δει:

Αποτελέσματα

Επόμενη γεγονός: Θα μεταφέρει τον χρήστη πίσω στην αρχική οθόνη του παιχνιδιού.

Πώς να τοποθετήσετε ένα στοίχημα. Σε προγραμματισμένη λειτουργία.

Επιλέξτε μια στοιχηματική αγορά χρησιμοποιώντας το ειδικό μενού του παιχνιδιού.

Για κάθε επιλογή είναι ορατή μια σύντομη περιγραφή και οι αντίστοιχες αποδόσεις. Επιλέξτε μία από τις προσφερόμενες στοιχηματικές αγορές.

Το κουπόνι στοιχήματος θα ενεργοποιηθεί μόλις ο χρήστης κάνει μια επιλογή.

Εισάγετε το ποσό του στοιχήματος στο δελτίο στοιχήματος χρησιμοποιώντας τα πεδία δίπλα στην περιγραφή του συνδυασμού:

Μπορείτε να αφαιρέσετε μια επιλογή ανά πάσα στιγμή πατώντας το κουμπί (X), (Κάδος Ανακύκλωσης) ή (Διαγραφή όλων).

Μπορεί να επιλεγεί η "Λειτουργία στοιχηματισμού":

Πριν από την επιβεβαίωση των στοιχημάτων, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν περισσότερα στοιχήματα πατώντας σε κάθε μία από τις στοιχηματικές αγορές ή επιλέγοντας "Προσθήκη περισσότερων στοιχημάτων".

Πατήστε το κουμπί "Τοποθέτηση στοιχήματος" για να καταχωρήσετε το δελτίο.

Εμφανίζεται ένα μήνυμα επιβεβαίωσης για να επιβεβαιώσει ότι το δελτίο έχει καταχωρηθεί.

.

Μόλις ολοκληρωθεί ο αγώνας, ο χρήστης μπορεί να δει:

● Στην οθόνη εμφανίζεται η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του επόμενου γεγονότος.

Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα

● Επιλέξτε την καρτέλα "Ιστορικό στοιχημάτων" στο ειδικό μενού του παιχνιδιού.

● Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα στοιχήματα που εμφανίζονται στη λίστα και η οθόνη θα επεκταθεί για να εμφανίσει τις συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το στοίχημα:

- Αναγνωριστικό δελτίου

- Ημερομηνία & ώρα

- Ποσό στοιχήματος

- Νίκη

- Κατάσταση

- Γεγονός

- Στοιχηματική αγορά

- Επιλογή

- ODDs

- Αποτελέσματα

- Ποσό στοιχήματος

- Νίκη

- Κατάσταση

- Πιστωτική συναλλαγή

Όροι και ειδικές περιπτώσεις

Γλωσσάριο

Όρος

Ορισμός

Αποδόσεις

Αριθμητική έκφραση που καθορίζεται από τον χειριστή, η οποία πολλαπλασιάζεται με το ποσό του πονταρίσματος του παίκτη για τον υπολογισμό των κερδών.

Ποσό στοιχήματος

Ποσό χρημάτων που ποντάρετε.

RTP

Η θεωρητική επιστροφή στον παίκτη

Στοιχηματικές Αγορές

Οι στοιχηματικές ευκαιρίες.

Διακοπές / Ολοκλήρωση παιχνιδιών

Σε περίπτωση διακοπών κατά τη διάρκεια της απεικόνισης του παιχνιδιού, το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί ούτως ή άλλως και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμο στο Ιστορικό Στοιχημάτων.

Ακυρώσεις

Τα στοιχήματα, τα δελτία και οι κληρώσεις μπορούν να ακυρωθούν λόγω:

● Τεχνικών αστοχιών: προβλήματα σύνδεσης στο διαδίκτυο, βλάβη του συστήματος.

● Ακύρωση συμβάντος από την πλατφόρμα, από εξουσιοδοτημένο χρήστη. Η περίπτωση αυτή εφαρμόζεται στα scheduled mode γεγονοτα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα σχετικά στοιχήματα χαρακτηρίζονται ως "Άκυρα" και τα ποσά επιστρέφονται πλήρως.

● Όταν ένας παίκτης τοποθετεί στοιχήματα σε συνδυασμένα γεγονότα και ένα από αυτά τα γεγονότα ακυρώνεται προϋποθέσεις, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις ακύρωσης όπως καθορίζονται παραπάνω, δεν ακυρώνεται ολόκληρο το δελτίο. Η ακύρωση ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο συμβάν και ως απόδοσή του λαμβάνεται η μονάδα (1,00). Η περίπτωση αυτή εφαρμόζεται στα scheduled mode γεγονοτα.

*Οι δυσλειτουργίες ακυρώνουν όλες τις πληρωμές.

Θεωρητική απόδοση στον παίκτη

Η θεωρητική επιστροφή στον παίκτη είναι μεταξύ 86,2%.